Wincaven joulukalenterin luukku 2: Moderat – Bad Kingdom

Moderatin II on vuoden parhaita konemusiikkilevyjä. Moderatin Bad Kingdom on vuoden parhaita biisejä genressään. Heitä olen kuunnellut hyvin paljon siitä asti, kun biisi ja levy ilmestyivät. Heitä on kiva kuunnella. Heidän musiikissa on elementtejä housesta, teknosta ja bassovoittoisemmasta konemusasta (ei, en sano dubstepista) suhteissa, jotka silittävät minua myötäkarvaan.

Voisin tarinoida jotain Apparatin dj-setistä Adamsissa ja missatusta keikasta Flow’ssa, mutta se on ehkä hitusen tarpeetonta. Moderat on Moderat ja Bad Kingdom on tässäkin kappaleessa julmetun hyvä kappale. Videostakin tykkään.

Moderatin II:lta olisin voinut nostaa myös esiin Milkin. Tai Let In The Lightin. Tai Ilonan. Levyllä on hirvittävä määrä hyviä biisejä. Silti halusin nostaa Bad Kingdomin esiin yksinään, koska se on vuoden parhaita kappaleita. Levy ei kovasta laadustaan huolimatta ole ihan terävintä kärkeä, kun aletaan vertailemaan kaikkia vuoden aikana julkaistuja levyjä.

Sen voin loppuun sanoa, ettei Spotifysta kannata kuunnella ensimmäistä tarjottua vaihtoehtoa. Se on torso. Alla oleva on oikea ja täysimittainen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.