Wincaven joulukalenterin luukku 18: Räjäyttäjät – Awopbopaloopop Alopbam RÄJÄ!

Olisin halunnut aloittaa kertomalla kokemuksestani Räjäyttäjien keikasta, mutta Antti on sen pukenut sanoiksi jo paremmin kuin koskaan osaisin. Tyydyn toteamaan, että yhtye oli Kouvolan Jättömaassa yhtäaikaa sekä pelottava että äärimmäisen viihdyttävä.

Homma toimii levylläkin. Räjäyttäjät kun kuulostavat levyllä aivan yhtä sekopäiseltä porukalta kuin livenäkin. Toki levyä kuunnellessa ei tarvitse väistellä saappaita ja muita vaatekappaleita, eikä näe Rapaa munasiltaan, mutta se ei välttämättä ole huono juttu. Kotonaan voi vain nauttia musiikista ilman häiriötekijöitä.

Nauttia? Kyllä, nauttia. Räjäyttäjät ovat nimittäin räkäisyydestään huolimatta armottovan hyvin groovaava rock-yhtye, joka keskittyy pelkästään olennaiseen, eli helvetin kovaan soittamiseen ja armottomaan meininkiin. Armoton meininki kiteytyy lyriikoissa kiroiluun. Ollaan siis perusasioiden äärellä.

Jos siis rock-musiikki kiinnostaa, niin en näe mitään syytä, miksi jättäisit Räjäyttäjien levyn kuuntelematta. Se kun ei ole löysää paskaa, vaikka siltä löytyy Löysää paskaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.