Soittolistaviikko: Tinder – kun liekki leimahtaa

Tinder – kun liekki leimahtaa

Tiedättehän sen hetken, kun on vähän tylsää ja oma älypuhelin näyttää siltä, että se tarjoaisi ratkaisun ongelmaan. Tiedättehän myös sen seuraavan hetken, kun pelkkä Candy Crush Saga ei jaksa enää viihdyttää, vaan sitä tarvitsee jotain uutta, jotain vahvempaa. Silloin näet sovelluskaupassa liekin.

Tinder on vastaajasta riippuen joko jumalan lahja nettideittailulle tai elämään pelkkää harmia tuova sovellus. Riippuu myös täysin vastaajasta, onko se toimiva vai ei. Jokainen Tinderiä käyttänyt sen sijaan voi myöntää sen, että ruksien ja sydänten painelu ja matchien odottelu on järkyttävän koukuttavaa.

Siksi halusinkin tehdä soittolistan, joka kuvaisi Tinderiä kaikessa kauneudessaan ja karmeudessaan. Haitpa sitten kaveruutta, ystävyyttä, rakkautta tai kahden minuutin huumaa, niin kaikkiin näistä löytyy kappale tältä listalta. Ei väistämätöntä loppuakaan ole unohdettu.

Siinä se on valmiina ottamaan ruksit ja sydämet vastaan. Toivottavasti saa matcheja.

Suomeksi: 33 kappaletta modernia soulia ja r’n’b:tä sekä muutama klassikko, joissa lauletaan ihastumisesta, rakastumisesta ja himosta.