Eero Johannes – Real Virtuality

Koska koen ikäkriisiä, niin kerron jotain ajoilta, kun minä olin nuori ja kaikki oli paremmin. Helsingin kaikki ihmiset, jotka olivat vähänkin hip, joutuivat valitsemaan kahden leirin väliltä. Toisella puolella oli iloinen ja hiprakka skwee ja toisella puolella synkeä ja laahaava dubstep. Kovimmat jätkät valitsivat molemmat. Nyt jo tiedetään, kumpi voitti. Valitettavasti.

Tarinalla nyt ei sinänsä ollut mitään väliä, koska Eero Johannes julkaisi tovi sitten uuden sinkun. Real Virtuality on Eero Johanneksensa kuunnelleille tuttua matskua. Hilpeää ja jopa hiukan funkaavaa soundia. En nyt muista skween sääntöjä, sellaisetkin kun oli, mutta kyllä se vanhoihin korviin kuulostaa ihan siltä, miltä pitääkin.

Sinkun b-puolella oleva Alternative Reality toimii myös vallan mainiosti. Kuten myös Ben Butlerin ja Mousepadin Remix Real Virtualitysta.

Levy on kai tulossa. Ainakin vuosi sitten Stupidossa soittaessaan muusikkoherra näin puhui. Tai sitten se on tullut jo. Sekään ei ole mahdottomuus, kun mietitään, kuin pihalla olen nykyisin.

Avainsanat: , ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.