Perustin podcastin

Internet on hyvä. Internet mahdollistaa monia asioita. Kuten sen, että pari vuotta sitten kävin olusilla ystävällisen internet-hahmo Eetu Karppasen kanssa, koska olimme jauhaneet Twitterissä paskaa. Paskanjauhaminen siirtyi netistä vähitellen enemmän kuppiloihin, joissa tuoppien ääressä keskustelimme hyvin paljon räpistä ja kaikesta siihen liittyvästä, koska huomattiin molemmat suhtautuvamme aiheeseen varsin intohimoisesti.

Tuplariimi on podcast, jolla yritämme valjastaa tämän intohimon ja tietämyksen julkiseen muotoon. Haluamme sen puitteissa käsitellä niin ilmiöitä, kulttuuria kuin musiikillista genreä, joka on laajentunut viimeisen kymmenen vuoden aikana monipuolisemmaksi ja laajemmaksi kuin koskaan. Räppi tarjoaa nykyisin itsessään paljon käsiteltävää ja avattavaa, koska se vaikuttaa popkulttuuriin nykyisin valtavasti, eikä aiheesta ollut vielä podcastia suomeksi, ja mielestämme sille on tilausta.

Tänään julkaisimme ensimmäisen jakson, jossa käsittelemme suomiräppiä. Siinä muistellaan, väitellään Monspin ja Rähinän paremmuudesta ja muistellaan vähän lisää. Kahden viikon välein tulee uusi jakso. Ensimmäisen jakson voi kuunnella alta.

Meitä voi seurata näissä kanavissa:

Tuplariimi.fi
iTunes

Jakso
Facebook
Twitter

Kuunnelkaa ja kertokaa fiiliksiä.

Avainsanat: ,