Myydään: DJ:n sielu alehintaan (täällä on skabakin)

Kuva: Miro Palokallio

Kuva: Miro Palokallio

Kun marraskuussa kirjoitin ensimmäisestä kunnon dj-keikastani, niin lupasin kirjoittaa tulevista, kun niiden aika koittaa. Aika on koittamassa. Perjantaina.

Toiviaisen Mikko eli tuttavallisemmin All Earsin Mikko ja mm. The Hearingista tuttu Ringa Manner järjestävät Helsingin Kalliossa sijaitsevassa Lepakkomiehessä Mehudisco-klubia. Kyllä, sieltä saa mehua ja mokkapaloja. Perjantain Mehudiscossa esiintyvät maailman paras Hopeajärvi ja niin ikään maailman paras Pintandwefall. Levysoitinten takaa löytyvät DJ Hegelvessel ja Tiskijukka Salin. Arvatkaa vaan kumpi on minun DJ-nimeni.

Koska Mehudiscossa ollaan kuin ala-asteen kouludiscoissa, niin musiikki on myös sen mukaista. Se ei silti estä meitä myymästä sieluamme. Siksi haluaisinkin udella parhaita tarjouksia, joilla voimme myydä itsemme. Suomeksi: ladelkaa toiveita, joita voisimme täyttää. Toiveita vastaan saa nimittäin myös muutakin kuin parahultaiset sielumme.

Koska Mikko ja Ringa ovat niin veikeitä vesseleitä, niin sain jaettavaksi yhdelle onnekkaalle ja tämän ystävälleen liput perjantain Mehudiscoon. Eli toivetta vastaan voit saada sekä ilmaisen sisäänpääsyn kahden huippubändin keikalle, että kaksi semiok:ta tiskijukkaa soittamaan lempimusiikkiasi. Jääviydestäni huolimatta sanoisin, että aika hyvä diili.

Toiveita otetaan vastaan torstaihin kello kymmeneen (22:00) saakka. Voittajalle ilmoitetaan asiasta sähköpostitse, joten muistakaahan laittaa toimiva osoite mukaan, kun vastaatte.

Skaba on päättynyt. Kiitoksia osallistuneille! Voittajalle ollaan ilmoitettu arpaonnestaan sähköpostitse.

Näillä puheilla haluan toivottaa kaikille hyvää uutta vuotta! Perjantaina unohdetaan krapula ja krebataan hyvän musiikin tahdissa!

Mehudisco-klubi esittää:
Pe 3.1.2014 @ Lepakkomies
Hopeajärvi
Pintandwefall
DJ:t Hegelvessel & Tiskijukka Salin
Liput: 5€

10 kommenttia kirjoitukseen Myydään: DJ:n sielu alehintaan (täällä on skabakin)

 1. Nortti kommentoi:

 2. IlkkaLoves90’s kommentoi:

  Biisitoive: Oasis: Roll with it

 3. Sofia kommentoi:

  Tehtiin vuonna 2000 koulun mehudiskoon tanssiesitys Eiffel 65:n biisistä Blue (da ba dee) ja vaikka en ollut tarpeeksi suosittu päästäkseni mukaan tanssijana (sain olla musanlaittaja aka painoin stereoista playta ja stoppia, mutta sain silti olla välkät sisällä harkoissa), niin ois mukava mehustella perjantaina tota klassikkobiisiä.

 4. Iida kommentoi:

  Joku Junior Seniorin biisi Hey Hey My My Yo Yo -levyltä, esim. Can I Get Get Get tai We R the Handclaps. Tai sitten aiemmalta levyltä Shake Your Coconuts tai perinteisempi Move Your Feet ;)

 5. Emppu kommentoi:

  Jee paardiiiit!!! ^^ ehkä perjantaina jo taas bilekunnossa .___. :>
  Biisitoive:
  Azealia Banks: 212

 6. Suvi kommentoi:

  Weezerin The Good Life.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.