Musta Barbaari ei pelkää pimeet, älä pelkää sinäkään

Yksi blogini ensimmäisiä juttuja oli Mustan Barbaarin megahitistä Salil eka, salil vika. Tovi jos toinenkin on mennyt  kyseisen kappaleen julkaisusta ja miehen tarinaan on tullut lisäkappaleita niin Megadethin trollaamisen ja sen jälkipyykin kautta. Oma suosikkini on ollut soitto Heinolan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Timo Ihamäelle, joka on parasta Borat-huumoria sitten Boratin elokuvan.

Ei siis sinänsä yllätä, että Barbaari jatkaa rasismin kanssa toisellakin biisillään. Barbaari tekee edelleen vitsiä sossupummi-ennakkoluuloista ja antaa uhkakuvilla luoville taantumuksellisille pölvästeille lisää bensaa liekkeihin. Joku voisi valittaa siitä, ettei kappale tuo mitään uutta edelliseen biisiin verrattuna, mutta itse nautin Pianomiehen g-funkia mahtavasti kanavoivasta biitistä ja hulvattomista onelinereista. Kuka muu keksisi Suklaatsunamin? Ja onhan se mahtavaa, että Suomessa on räppäri, joka kerran kahdessa vuodessa ilmoittaa suoraan rasisteille olevansa uhka heille.

Videolle myös äärettömän isot peukut. Luo pienestä tarinan ja lopettaa ryminällä. Nautin.

Muihin uutisiin: kyseinen kappale on Ruudolfin tänään julkistetun levymerkki Lihamyrskyn ensimmäinen julkaisu. Universalin alaisuudessa toimiva lafka julkaisee jatkossa Mustan Barbaarin ja Särren julkaisut. Vaimo CD:stä on totisesti edetty pitkälle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.