Legenda Mustasta Barbaarista

Jo viime vuonna oli nähtävissä, ettei Musta Barbaari tulisi jäämään pelkäksi hahmoksi Ruudolfin ja Karri Koiran maailmassa. Esiintymiset Töttöröön musiikkivideossa ja muutamaa päivää myöhemmin Ruudolfin Aamushow’ssa olivat jo syntyessään klassikkokamaa.

Pitkään menikin, ennen kuin Barbaarista kuultiin lisää. Videoblogi jatkoi vahvaa suorittamista. Viihdearvo oli kohdallaan, vaikka olenkin kynäniska, joka luulee saavansa hyötyä ilman kipua.

Mutta biisidebyytti veti polvilleen. A) Salil eka salil vika on kovin suomalainen bodybuilding-biisi heti Ruudolfin Bodausanthemin jälkeen. Palmrothin tuotannossa g-funk-syntikka vinkuu juuri oikein. B) Musta Barbaari osoittaa, että jenkkityylinen itsekehu toimii suomalaisittainkin, kunhan siihen ripottelee sopivan määrän itseironiaa. C) Kun siihen itsekehuun vielä liitetään täysin häikäilemätön maahanmuuttajataso, niin ollaan nextillä levelillä. Eli lopputuloksena on jo nyt moderni klassikko, joka ei tarvitse edes levyä tuekseen. Pelkästään tällä biisillä Musta Barbaari tulee pysymään framilla ja pitkään.

Itse odotan, että Barbaari tekee Tupacit ja siirtyy elokuviin. Suomessa voitaisiin nyt tehdä uskottava Conan-barbaari, koska Musta Barbaari on tarpeeksi revitty.

Avainsanat: , ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.