Kuka hitto on Hisser?

10257359_325516330930721_8001120287034650446_o

Mitä vanhat musiikkiblogistin silmät sosiaalisessa mediassa eli somessa näkivätkään. Joku heppu nimeltä Hisser on kerännyt yhdellä kuvalla 125 tykkääjää. Jotain outoa siinä on oltava. Ei kai kukaan voi pelkillä Spock-korvilla 125 tykkääjää saada.

Sitten tuli oivallus. Sehän on ihan tuttu mies. Sehän näyttää ihan vanhalta kunnon Disco Ensemblen laulajalta Miikka Koivistolta. Lisätutkintojen perusteella päädyin Instagramiin, jossa tatuoinnit paljastivat hepun olevan vanha kunnon Miikka Koivisto.

Mutta miksi Miikka Koivisto on Hisser? Mikä hitto on Hisser? Onko Hisser tulevan Star Trek -elokuvan uusi Spock? Taasko yksi fullsteamilainen sooloilee? Taasko yksi fullsteamilainen tekee soolona atk-musiikkia? Kutosella esiintyy hienojen visuaalien kera ilman ennakkosinkkuja? Nyt ihmetyttää. Tiedotustilaisuutta odotellessa.

Hisser Facebookissa
Hisser Instagramissa
Hisser Twitterissä

4 kommenttia kirjoitukseen Kuka hitto on Hisser?

 1. Joonas kommentoi:

  Vähän kyllä nyt jännittää. Disco Ensemble on osiensa summa ja juuri siksi niin hyvä, en osaa mitenkään kuvitella, että Miikka mahdollisella yhden miehen kokoonpanolla saisi tuotua juuri sitä juttua esiin, mikä DE:stä tekee niin loistavan.

  Mutta ovatko looperit ja pädit nyt SE juttu 2010-luvulla? Vain Elämää (pardon my French) jaksossakin Paula Vesala kertoi hankkineensa ne, ja esitti Apulanta-coverin niillä. Siirtyvätkö kaikkien bändien solistit soolouralle loopereiden kanssa? Mitä käteen jää?

  1. Joonas kommentoi:

   Mitä basisteille käy?

   1. Lauri Lauri kommentoi:

    Tämä on ehkä suurin huoli. Tuleeko basisteista uhanalainen laji? Kuinka suuren uhan yhteiskunnalle kaikkialla vailla suuntaa kulkevat basistit aiheuttavat? Olen huolissani.

    Itse taas huomaan olevani jopa vähän innostunut. DE on vähän tylsistynyt huippuajoistaan, joten on oikeastaan hauska kuulla, mitä Miikka yksin tekee. Vähän Shivan Dragnkin pelotti, mutta lopulta pääsi yllättämään, koska ilmaisu oli niin kaukana Rubikista. Ehkä Miikka on yksin aivan jotain muuta kuin DE.

    Ehkä sooloilun taustalla on lama. Jättömaan keikalla Ville Leinonen sanoi vetävänsä bändikeikkansa yksin, koska saa siten paremmin rahaa. Kyseinen lausunto oli tosin vitsi, mutta ehkä tässä jotain yleisempää lamailmiötä voi halutessaan vetää.

    1. Joonas kommentoi:

     Joo, en mä tietenkään suorilta halua tyrmätä, mutta DE on mulle vain niin poikkeuksellisen iso lemppari. Mitä tulee Shivan Dragniin, niin itsellehän se juuri toimii paljon paremmin mitä Rubik toimi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.