Hän soitti levyjä

Varmasti jokaisen vähänkään musiikkiharrastuksessaan nörttiin suuntaavan ihmisen toive on olla joskus dj:nä. Haaveeni toteutui pari päivää sitten. Tampereella. Päivän varoitusajalla.

Alkuun pelotti, koska olin aiemmin vain kerran soittanut levyjä tyhjälle Haaga-Helian aulalle tunnin verran, mitä pidin lähinnä harjoituksena. Nyt oli edessä kuusi ja puoli tuntia levyjen soittamista baarilliselle ihmisiä. Vielä kun en tietänyt, millainen Ravintola Artturi oli paikkana, niin jännitys oli ennen itse keikkaa aika hurja.

Se oli oikeastaan aika turhaa, koska keikka oli oikein mukava, hauska ja leppoisa. Mitä nyt alkuun oli palohälytys ja palaute saatiin lähinnä tuijottelun muodossa. Mitä myöhemmäksi ilta meni, niin sitä enemmän ihmiset uskaltautuivat kertomaan mielipiteitään musiikista, mikä oli positiivista. Palaute itsessään ja sen saaminen, siis. Pitkä soittoaikakaan ei lopulta tuntunut juuri missään.

Mitään soittolistaa en valitettavasti pysty laittamaan, koska sellaista ei tajuttu ottaa ylös. Illan selkeitä kohokohtia oli kumminkin kolme. Niiden erilaisuus kuvastaa mielestäni hyvin setin linjatonta nerokkuutta.

Ensimmäinen dj-iltani kaverini kanssa oli siis menestys. Uutta keikkaa myös pukkaa, mutta siihen palaan heti, kun se on ajankohtaisempi. Nyt fiilistelen vain yhtä toteutunutta haavettani.

4 kommenttia kirjoitukseen Hän soitti levyjä

 1. Jukka Lahtinen Jukka Lahtinen kommentoi:

  Hitsin pimpulat. Tää pääsi unohtumaan ihan totaalisesti. Hyvä, että ilta oli kuitenkin menestys. Tulen sitten ensi kerralla mestoille!

  1. Lauri Lauri kommentoi:

   Muistuttelen ensi kerralla sitten enemmän, niin ei pääse unohtumaan. Eiköhän sellainen meinaan tule jossain vaiheessa. Tampere oli jälleen kiva!

 2. Sra kommentoi:

  Onneksi olkoon! Varmasti oli upea hetki :) Ilmoita jooko täälläkin jos ikinä soitat Helsingissä!

  1. Lauri Lauri kommentoi:

   Ilmoittelen. Se hetki ei välttämättä ole kauhean kaukana, jos kaikki vaan menee hyvin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.