Flow 2014:n ensimmäiset julkistukset

Kirjoitin marraskuussa näin:

”Oma visio siitä, että kaksikko nähdään esim. Suvilahdessa elokuun pimenneessä illassa ja avauskappaleena lävähtää soimaan joko B.O.B tai Elevators on jo sellainen ajatus, minkä haluaa nähdä toteutuvan. Silloin on ihan sama, kuinka paljon lipuista nyhdetään rahaa ja ovatko hemmot väsyneempiä kuin minä tänään. Olen eturivissä. Itkemässä.”

Sieltä se sitten tuli. Herkistyin.

Olihan siellä ensimmäisissä bändeissä muutakin aika pirun kovaa. Esim. räppipuolelta innostuin niin Pusha T:stä, Action Bronsonista kuin Joey Bada$$ista. Varsinkin vasta 19-vuotiaan Bada$$in livekunnon todistaminen kiinnostaa ja isosti.

Indiepuolen isoista nimistä The National ja iki-ihana Nina Persson ovat takuuvarmoja kiinnostuksen herättäjiä. Eniten kiimaa herätti kumminkin Bill Callahan, jonka Sometimes I Wish We Were An Eagle oli yksi ilmestymisvuotensa lempialbumejani.

Konepuolellakin riittää nimiä, joista intoilla. Jamie XX, Jon Hopkins ja hiljattain Tavastialla esiintynyt Bonobo ovat nimiä, joilla minut saa keikkaa katsomaan. Eniten kylmiä väreitä tulee tosin herättämään Kavinsky. Syntikat ja OutRun-konsepti ovat täydellinen yhdistelmä aivan varmasti myös livenä.

Tästä varmaan tuli jo selväksi, että Suvilahdessa tavataan. Loput esiintyjät voi katsoa alla olevasta videosta tai Flow’n sivuilta.