Eminemin oppitunti

Jos olisin etevämpi graafikko, niin lataisin tähän yhteyteen graafin, jossa yhdellä janalla olisi kronologisessa järjestyksessä vuodet 1998-2013 ja toisella janalla Eminemin nolous. Käyrä olisi vuosi vuodelta yhä enemmän kasvava.

En välitä, koska Eminem on tunnetusti etevä mc, joka onnistuessaan saa hyvät vibat. Berzerk saa hyvät vibat aikaiseksi, koska se tekee perusasiat lähes täydellisesti.

Sanomaa on sen verran, että pistä basso täbölle ja biletä. Biitti on sellainen, että se on ns. IVK, kun pistät bassot täbölle ja biletät. Eminem on sen verran liekeissä, ettei ole näin liekeissä ollut sitten vuoden 2002. Nimittäin kun Slim Shady laittaa haisemaan, niin sitten haisee. Esim. keskusteluissa viime päivät pyörinyt Cheek voisi ottaa biisistä kopin ja opetella, miten höttöisistä räpeistä saadaan kiinnostavia, kun sanataitelija on kekseliäs ja osaa vähän nauraa itselleen.

Vaikka Berzerk toimii, niin en uskalla marraskuussa ilmestyvältä Marshall Mathers LP 2:ta paljoa odottaa. Levymitassa Eminem on onnistunut viimeksi 11 vuotta sitten, eikä Dr. Dren ja Rick Rubinin tuottajuus välttämättä pelasta paskoilta imitaatioilta ja laulukertseiltä.

Disclaimer: olen aina välillä kyyninen.

Avainsanat: ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.