Disclosure tekee tällä hetkellä kaiken oikein

Olin pitkään pantannut postausta, koska ajattelin, ettei tällä olisi mitään merkitystä. Onhan Disclosurekin juuri nyt keikkatauolla valmistelemassa toista levyään. Ei kai sellainen poppoo voi olla millään tasolla relevantti?

No onhan ne, kun vaan tekee asioita oikein. Disclosure julkaisi viime kesän aikana kaksi niin järjettömän kovaa remixiä, ettei siinä ole oikeastaan mitään tolkun hiventä.

Ensin brittiduo julkaisi remixin Pharrellin yli kymmenen vuoden takaisesta Frontin’ista. Kertoo jotain tyyppien tyylitajusta, että deep houseksi muutettunakin he onnistuvat säilyttämään alkuperäisen kappaleen charmin.

Toinen remix on piakkoin uuden levyn julkaisevan Usherin Good Kisseristä. Siinä jätkät pistivät laiskan ja ähisevän seksikkyyden yritelmän oikeasti hikiseksi. Jos olisin Usher, niin vetäisin keikalla tämän version alkuperäisen sijasta. Voisin oikeastaan toivoa että se soi tänään julkistetulla Suomen keikalla helmikuussa.

Viimeisenä pojat tuottivat Mary J. Bligelle kappaleen, joka on r’n’b-tähden virkein kappale silleen ehkä koskaan. Househtava tuotanto sopii hyvin melankolisen soul-lurittelun taustalle. Ilmeisesti muu London Sessions -albumi on perinteisempää r’n’b:tä ja soulia, mikä ei ideana kiehdo yhtä paljon kuin yhteislevy Disclosuren kanssa. Varsinkin kun biisi on aivan mahtava.

Kutsukaa vain fanipojaksi. Minusta näytöt puhuvat puolestaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.