Anni

Kuva: Sara Pihlaja

Kuva: Sara Pihlaja

Blogi avattiin suomalaisella soul-osaamisella. Reilua viikkoa myöhemmin on hyvä jatkaa samoissa meiningeissä.

Anni Mattila, joka siis soolourallaan tunnetaan paremmin pelkkänä Annina, julkaisi jo talvella esikois-EP:nsä Water Lilies, johon heräsin todella myöhässä. Toki julkaisua promottiin ja hypetettiin somessa julkaisun yhteydessä, mutta en vain tarttunut syöttiin. Kuukausi takaperin tulin järkiini.

Neljän kappaleen EP osoittaa Annin vahvuudet. Sneakersin jazzahtava ote on miellyttävän groovaavaa, Where I Belong on ihastuttavasti sovitettu, Instructions on täysin tyylipuhdas r’n’b-biisi ja EP:n päättävän nimikappaleen nostaa ilmaan hieno jousisovitus. Kaiken yläpuolelle nousee kumminkin Annin laulu, joka taipuu hienosti ja on biiseissä läsnä täysin. Ylisanat meinaa lähteä käsistä, mutta en voi mitään, niin hemmetin vahva EP on kyseessä.

Älkää tehkö samaa virhettä kuin minä, vaan tsekkailkaa Annin tuotantoa. Tai vaikka ette tsekkailisikaan, niin tuskin voitte välttyä. Anni kun on mukana Suurlähettiläs-Jussun Bel Velissä ja Pyhimys-Pyhimyksen Mediumissa, joista molemmista kuullaan vielä. Toinen EP:kin on ilmeisesti jo työn alla. Eli ei hirveästi kannata ihmetellä, jos Annista puhutaan kohta vähän joka paikassa.

Avainsanat: , , , ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.