Skaba: Aveciksi The Soundsin keikalle?

(Kuva:  The Sounds / Jyri Öhman)
(Kuva: The Sounds / Jyri Öhman)

Sain tietooni noin kuukausi takaperin, että ruotsalainen The Sounds on tulossa Suomen kiertueelle uuden Weekend-levynsä tiimoilta. Minähän siis olen kuunnellut aktiivisesti The Soundsia aina siitä asti kun yhtye löi läpi Living In America-sinkkunsa kanssa. Kun kiertueaikatauluun mahtui keikka Tampereelle, en voinut olla vastustamatta tilaisuutta. En ole koskaan nähnyt The Soundsia livenä, ajatelkaa, vielä vanhana turkulaisena.

Ruisrockissa on tullut juostua useana vuotena, mutta The Sounds on aina jäänyt siksi ”The one that got away”:ksi. Tämä vääryys oli korjattava. Ehdotin keikkaa järjestävälle taholle, että olisiko mahdollisuutta päästää bloggari kokemaan ne riemun tunteet ja ilon kyyneleet, mitä The Soundsin keikoilta ollaan jo vuosien ajan raportoitu.  Ja kiitos luojan, se oli. Niinpä seuraa mahdollisuus jakaa tämä hieno hetki kanssani.

MAHDOLLISUUS:

Koska asun Tampereella, tämä mahdollisuus koskee vain Pakkahuoneen keikkaa (ma 9.12). Liput keikalle ovat myynnissä  Tiketin sivuilla hintaan 35e. The Soundsin kutsuvieraslistalla kuitenkin lukee tällä hetkellä ”Jukka Lahtinen + 1”. Ja ajattelin, että koska tässä nyt ei tämän blogin kautta ole juuri skaboja tullut aiemmin järjestettyä, niin tässähän olisi hyvä sauma. Siispä, avec-paikka jaossa sinulle ystäväiseni. Sinä lähdet plus ykkösenä The Soundsin keikalle. Minä kirjoitan keikalta jutun blogiini, sinä toimit apurina. Olen varannut juttuun yhden kappaleen, jonka sinä saat halutessasi kirjoittaa keikan jälkeen. Pakkohan ei tietenkään ole.

SKABA:

Koska yhtyeen suomennettu nimi kuitenkin on ”Äänet”, kirjoita kommenttikentään lempi äänesi maailmassa. Ääni voi olla vaikka ”Kaatuva puu metsässä”, tai ”Majan maailman paras lauluääni”. Aikaa skaballe on varattu joulukuun ensimmäiseen päivään asti (1.12.), jolloin kilpailun voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti hänen jättämäänsä sähköpostiosoitteeseen. OBS! Tämä skaba on sekä pojille, että tytöille. Let the games begin!

(HUOM! Keikka on K-18 ja lauteethan lämmittää niin ikään loistava ruotsalainen rock-yhtye Viktor & The Blood)