Rivarilifestyle: Tilannekatsaus

(Kuva: cambridge.tab.co.uk)
(Kuva: cambridge.tab.co.uk)

Hei, sinä ihana ihminen.

On aika aloittaa alusta. Nimeni on Jukka. Ilo tutustua.

Lost in Music on nyt juhlittu ja on jälleen aika palata työläisen arkeen. Ensimmäistä kertaa elämässäni töihin palaaminen ei tunnu ajatuksena mitenkään vastenmieliseltä, tai raskaalta. Kaiken muutoksen ja myllerryksen keskellä olen löytänyt rauhallisen sopukan, jossa olen alkanut nauttimaan arkielämästäni. Pidän työstäni. Olen nykyään töissä sairaalassa, ja olen päivittäin tekemisissä todella sairaiden ihmisten kanssa. Saan paljon positiivista energiaa ihmisten auttamisesta. Palaute on välitöntä, hyvässä ja pahassa. Toki ruusuilla tanssimista ei ole palveluneuvojankaan arki. Erosta, ja siihen liittyvien asioiden aiheuttamista ahdistuksen ja epävarmuuden tunteista on muodostunut osa jokapäiväistä elämääni. Onneksi kaikki on hetkellistä. Ohimeneviä tunnemyrskyjä. Ei varmaan mitään, mitä kuka tahansa rakkaasta ihmisestä eronnut ei olisi kokenut.

Yksi asia, mitä olen alkanut blogiltani vaatimaan, on rehellisyys. Nyt kun promootiotarkoituksessa perustamastani blogista on tullut tärkeä osa elämääni, alan kohtelemaan sitä samalla kunnioituksella, jolla olen pyrkinyt edistämään muitakin itselleni rakkaita asioita. Olen kirjoittanut viimeisen puolentoista vuoden aikana paljon paskoja juttuja. Sutaisuja. Lisäksi olen esittänyt ajoittain mielipiteitä, jotka eivät ole olleet sataprosenttisen aitoja. Osittain sen takia, että blogille on ollut pakko tavalla, tai toisella saada lukijoita. Olen kokeillut teennäistä tietä. Se toimi ihan hyvin. Nyt on aika kokeilla aitoa tietä. Ilo tutustua. Blogi on viimein siinä pisteessä, että voin puhua suoraan sydämestä. Loppupeleissä rehellisyys on myös todella mielenkiintoista.

On puhdistautumisen aika. Tämä blogi tulee todennäköisesti jatkossa silloin tällöin nostamaan myös yksittäisiä ulkomaisia artisteja ja biisejä. Ihan fiiliksen mukaan. Pääpaino tulee kuitenkin aina olemaan suomalaisissa pikkubändeissä. Kuitenkin hetkinä, kuten nyt, voidaan puhua ajasta nimeltä silloin tällöin. Tässäpä siis Briteissä löytämäni Alt-J (∆):n Taro. Olen totaalisen rakastunut bändiin ja heidän debyyttialbumi An Awesome Waveen.

Avainsanat: , ,