Nosto: VALOA 2014 – menotärppejä!

(Kuva: Valoa / twitter.com)
(Kuva: Valoa / twitter.com)

Hei jengi! Kuten moni teistä tietääkin, tänään Tampereella alkaa Valoa Festival.  Valoa on uuden suomalaisen musiikin esiintuojana ansioitunut musiikkifestivaali, joka järjestetään tänä vuonna poikkeuksellisesti viidessä eri pisteessä ympäri Tamperetta. Esiintymispaikkoina toimivat Pakkahuone, Klubi, Telakka, Yo-talo ja Artturi.

Festivaaliohjelmiston löydät kokonaisuudessaan täältä. Kaksipäiväisen Valoan keikoille on erikseen myynnissä irtolippuja, mutta jos haluat saada festivaalipassin, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikille keikoille viikonlopun aikana, voit hankkia sellaisen mm. Tiketistä hintaan 40e. Näyttäisi tosin siltä, että passit ovat loppuunvarattu.

Monsters Of Pop, Valoa Festival ja Lost in Music ovat omasta mielestäni Tampereen tärkeimmät tapahtumat. Siksi toivonkin, että jokainen joka vielä empii osallistumistaan osallistuisi ainakin yhdelle keikalle viikonlopun aikana. Saadaan sitä kautta taattua jatkuvuutta tälle hienolle festivaalille. Tässä mun tärppilista niille, joilla on festaripassit, mutta eivät vain yksinkertaisesti osaa päättää mihin näistä makeista illoista voisi mennä!

PERJANTAI

Artturi: klo 1930 The New Tigers, klo 2030 Woog Riots (GER)

Klubi: klo 2130 Gasellit

Yo-talo: klo 2300 Iisa, klo 0000 Sin Cos Tan

LAUANTAI

Artturi: klo 1930 Antero Lindgren, klo 2030 Gim Kordon

Yo-talo: klo 2200 Kauko Röyhkä,  klo 2300 Kakkahätä-77

Klubi: klo 2115 Cola & Jimmu, klo 0100 Huoratron