Nosto: I’m Lost in Music

(Kuva: Lost in Music / visittampere.fi)
(Kuva: Lost in Music / visittampere.fi)

Tervehdys muuttostressin keskeltä täältä Tampereen rivariparatiisista! Selvisi juuri, että minun pitää muuttaa vanhasta asunnostani 31.10. ja saan avaimen uuteen asuntooni 1.11. Hiusten haromiseen on siis syytä. Minulla ei ole vielä hajuakaan, miten ongelman voisi ratkaista, mutta onneksi olen aikaisessa ressini kanssa. Huonekaluja ei ole paljon ja tavaraa sitäkin vähemmän. Oikeasti pärjäisin uudessa asunnossani, vaikka ottaisin mukaani vain läppärin, sängyn ja kissat, mutta sisustus voisi jäädä aika askeettiseksi.

Muuttaminen on kurja asia, mutta onneksi muuttoajatukset vie kaus pois, ainakin seuraavaksi kolmeksi päiväksi Lost in Music-kaupunkifestivaali. Ajattelinkin tarjota teille oman festivaaliaikatauluni, tai ainakin suunnitelman festivaaliaikataulustani. Kuten aina, aion antaa sattumalle jälleen kerran mahdollisuuden kuljettaa minua sinne, minne minun on määrä mennä. Normaalista käytännöstä poiketen, en aio osallistu Musiikki & Media-tapahtumaan tänä vuonna. Tähän yksinkertaisena selityksenä se, että koska en ole enää aktiviisesti alalla toimiva ihminen, en näe syytä maksaa maltaita verkostoitumismahdollisuudesta.

Pyrin kirjoittamaan teille raportin LiM-festivaalilta, mutta en uskalla luvata mitään, sillä tällä kertaa niskaani ei höngi akkreditoinnin aiheuttama paine, voi hyvin olla, että ”festivaalirapsa” (niin kuin katupojat sitä kutsuvat) ensin lykkääntyy ja lykkääntyy, ja sen jälkeen lykkääntyy, ja noh, unohtuu. Tässä kuitenkin suunnitelmaa:

TORSTAI:

1900 The Hearing (Tampere-talo)

2000 Pimeys (Artturi)

2100 Astrid Swan (Telakka)

2200 MIAU (Dooris)

2245 Satellite Stories (Yo-talo)

0000 Radiopuhelimet (Yo-talo)

PERJANTAI:

2000 Sanni (Klubi)

2100 Nancy (Yo-talo)

2200 Satin Circus (Ilves)

2300 Mikko Joensuu (Henry’s Pub)

0000 Neat Neat (Dooris)

0100 Night Lives (Jack the Rooster)

LAUANTAI:

2100 Katri Ylander & Yksinäinen Yhtye (Klubi)

2215 Damn Seagulls (Klubi)

2300 Phantom (Yo-talo)

0015 Euro Crack (Yo-Talo)

0130 K-X-P (Yo-Talo)