Elämä: Tänään Tampereella!

(Kuva: WNSAC)
(Kuva: WNSAC)

Hei kaikki! Se on viikon viimeinen työpäivä, perjantai, hooray! Samalla tämä on minulle vuoden viimeinen työpäivä nykyisissä työtehtävissäni. Ensi maanantaina siirryn tekemään, toki samassa työpaikassa, jotain ihan muuta. Kunnes vuosi taas vaihtuu, jonka jälkeen alan tekemään sekaisin molempia duuneja.

Vaihdoin työpaikkaa elokuun lopussa ja olen ollut nyt kaksi ja puoli kuukautta uudessa työssäni. Olen viihtynyt erinomaisesti. Työkaverini ovat todella mukavia, hyviä ihmisiä. Silti aina silloin tällöin kaipaan vanhaa työtäni ja työkavereitani. Vaikka oloni olikin kuin roskalla lähes koko sen kahden vuoden ajan, mitä olin edellisessä duunissani, oli siinä työssä jatkuvasti niin kova paine ja isot haasteet, että jokaisen päivän jälkeen olo oli kuin sotatantereelta voittajana palanneella. Nykyisessä työssäni sitä tunnetta ei saa. Joka siis on jaksamisen ja psyykkeen kannalta todella todella hyvä asia, mutta pitkässä juoksussa vähän passivoivaa.

Kysymys kuuluukin sitten, että miten nykyiseen työhöni voisi saada edellisen työni jännityksen, menettämättä psyykettä ja yöunia. Tällä hetkellä tuntuu siltä, että ainoa tapa saada arki mielekkääksi menettämättä järkeä, on taas alkaa järjestämään tapahtumia. Olen menossa viikonloppuna veljeni luokse Helsinkiin, jossa tarkoitus olisi kuulumisten vaihtamisen lisäksi hieman miettiä myös millaisia tapahtumia voisimme tulevaisuudessa järjestää. Ollaan puhuttu myös paljon SÄHKÖÄ-klubin kohtalosta. Sitäkin olisi kiva jatkaa. Varsinkin Tampereella, sillä tässä kaupungissa ei ole mitään vastaavaa tapahtumaa.

Pakko todeta, että musa-ala kun on siinä määrin myrkyllinen ala, että ihan niinkuin vankilakierteestä, siitä on vaikea päästä eroon. Alalla, ja alan ihmisten kanssa toimiminen määrittelee minua niin voimakkaasti, että jos vien sen  itseltäni kokonaan pois, tulee minusta väkisinkin vajaa. Vaikka kuinka olen yrittänyt korvata musakuvioita muilla harrastuksilla, koska sitähän bisneksenikin oli, ei mikään ole tuntunut yhtä hyvältä ja omalta. Ja siis, onhan se todella siistiä olla jatkuvasti tekemisissä kovasti arvostamiensa, lahjakkaiden ihmisten kanssa. Vaikka välillä muusikot saavatkin vereni kiehumaan.

Onneksi muusikoiden kanssa ei kuitenkaan joudu säätämään tuontantopuolta turhan usein. Amen ja iso kiitos siitä ammattitaitoisille ohjelmatoimistoille. Ja SÄHKÖÄn kohtalosta  kiinnostuneille, kuten jo vihjasinkin, lisää on todennäköisesti tulossa. Toivottavasti sekä Tampereella, että Helsingissä. Edellä mainitut suunnitelmat ovat kuitenkin vasta ensi vuoden juttuja. Kuluvan vuoden aion käyttää muiden järjestämistä tapahtumista nauttien. Ajattelinkin, että tähän loppuun olisi hyvä kerätä vähän tämän viikonlopun tapahtumia. Tällä kertaa vain täältä Tampereelta. Saa nähdä jaksanko väsymykseltäni mennä mihinkään näistä, mutta jos sinä olet nukkunut yösi paremmin ja olet latinkissa, mene ihmeessä!

PERJANTAI

The New Tigers @ Doris (6e)

Getawaycab (+Magnavoks) @ O’Haras (ilmainen)

Ochre Room @ O’Connell’s (ilmainen)

Seremonia @ Telakka (6e)

LAUANTAI

Pariisin Kevät @ Yo-talo (20e)

Joose Keskitalo @ Vastavirta / Yläkerta (ilmainen)

Avainsanat: ,