Elämä: RIE/MUSTA.

(Kuva: WNSAC)
(Kuva: WNSAC)

Blogissa on käynnissä kansainväliset viikot, yhteistyössä Reverbnationin kanssa! Haluan kuitenkin sen verran keskeyttää esittelyjä, että kerron teille uudesta blogistani. Tulin tuossa uuden vuoden vaihteessa siihen tulokseen, että minun on pakko perustaa erillinen lifestyleblogi (hyi mikä kamala sana).

Niinpä perustin elämääni käsittelevän blogin nimeltä RIE/MUSTA.  Tästä eteenpäin kaikki ”Elämä”-postaukset menevät siis sinne ja Weneverstoodachance jatkaa täysiverisenä musiikkiblogina, niin kuin alunperin oli tarkoituskin. Uutta blogia en suoranaisesti kehoita seuraamaan, sillä kirjoitan kyseistä blogia 100% itselleni.

Jos nyt kuitenkin pääsit ”Elämä”-postauksien makuun, tai olet muuten vain kiinnostunut, niin käy ihmeessä tsekkaamassa. Siellä on jo kolme postausta odottamassa, joista ensimmäinen avaa vielä laajemmin miksi uudelle blogille oli niin polttava tarve juuri nyt. Weneverstoodachance jatkaa normaaliin tapaansa Suomen kuumimpien uusien bändien ja ilmiöiden esittelemistä Rosvokoplan kanssa, kardemumman yössä.