Biisi: Sallan ja Miron Matka Maailman Ympäri – Peili

(Kuva: Sallan ja Miron Matka Maailman Ympäri)
(Kuva: Sallan ja Miron Matka Maailman Ympäri)

Eipä ole aiemmin tullut tutustuttua Sallan ja Miron Matka Maailman Ympäri-yhtyeeseen. Pitkälti sen jollain tapaa ärsyttävän nimen takia. Lisäksi mm. uutinen lämppäysslotista PMMP:n Tavastian keikalla tuntui jollain tapaa ostetulta. Myöhemmin selvisi, että yhtyeet ovat samalla ohjelmatoimistolla. Shame on me.

Uusi Peili-single striimaa tänään ekslusiivisesti Ilta-Sanomien sivuilla. Viimeksi muistan Ilta-Sanomien striimanneen mm. Lieminen feat. Sini Sabotagen videon, joten heittäytymällä samoihin vesiin Salla ja Miro ainakin viestivät vahvasti pyrkivänsä enemmänkin massojen suosioon kuin marginaaliin.

Kappale itsessään on hyvä sävellys. PMMP:n Mira Luodin mukanaolo ei varasta valokeilaa turhan paljon Sallalta, vaikkakin kappale saa pirullisen PMMP-klangin. Kappaleen sovitus on hyvin Jori Sjöroosmainen. Lisäksi Sallan ja Paula Vesalan äänet ovat paikotellen aika saman kuuloisia.

Uskon osaltani, että Sallan ja Miron Matka Maailman Ympäri tulee voittamaan vielä monia sydämiä. Voi hyvin olla, että tässä puhutaan seuraavasta tulevaisuuden suomalaisesta klassikkobändistä. Sen sanelee mm. 11. huhtikuuta Suomen Musiikin kautta julkaistava debyyttialbumi. Jään odottamaan mielenkiinnolla.

Video: http://www.iltasanomat.fi/videot/musiikki/vid-1288656931735.html?pos=ok-trv-istv