Biisi: Kate Boy – Northern Lights

(Kuva: Kate Boy / wrzmusic.biz)
(Kuva: Kate Boy / wrzmusic.biz)

Kolmas Nainen esiintyy tällä hetkellä Tampereen Telakalla salanimellä Oy Jee Ab. Minä istun kotona ja kuuntelen tyttäreni Maun pesuhetkeä. Hän on siis kissa. Kaksi ja puoli vuotta vanha persialainen. Istuu bassolaukkuni päällä ja nuolee karvojansa puhtaaksi. Mau on takuilla. En ole vielä kerännyt rohkeutta pestä häntä. Pesuhetket kun ovat aina todella intensiivisia ja koettelevia molemmille osapuolille. Mau tietää, että pyrkimykseni ei ole vahingoittaa häntä, hän ei myöskään halua vahingoittaa minua. Koska Mau kuitenkin vihaa pesuhetkiä yli kaiken, on hän valmis tekemään lähestulkoon mitä tahansa päästäkseen karkuun. Joskus kynsi osuu ihon alle. Sitten kiroillaan, mutta loppujen lopuksi Mau tulee aina pestyä. Mau on huippu.

Löysin tänään uuden artistin, vaikka tiedän, että olen todella myöhässä löytöni kanssa. Artisti ei ole suomalainen, vaan kyllä, ruotsalainen. Nimeltään Kate Boy. Ilmeisesti Kate Boy esiintyi tämän vuoden Flow festivaaleilla, mutta olen jotenkin onnistunut kokonaan missaamaan hänet. Bongasin Kate Boyn biisin Northern Lightsin tänään kun olin juoksemassa. Harmi, ettei kyseisellä artistilla ole Spotifyssa kuin kolme biisiä. Janoan lisää. Levyllistä nyt vähintään. Kuuntelen nykyään Flow festivaalin soittolistaa Spotifysta aina kun juoksen. Siinä on sopivasti erilaisia musiikkityylejä, paljon tykkejä artisteja ja näin festivaalin jälkeen myös jonkin verran muistoja. Olen edelleen katkera siitä, että Bat For Lashes meni päällekkäin Of Monsters And Menin kanssa.

Hei ja ilmoitusluontoista asiaa. Ensinnäkin, jos joku haluaa seurata minua Instagramissa, niin löydätte minut helpoiten joko kirjoittamalla hakuun Jukka Lahtinen, tai @weneverstoodachance. Sinne postailen aika usein kuvia kissoistani ja milloin mistäkin ymmyrkäisestä asiasta, mitä arkeeni nyt milloinkin mahtuu. Toinen juttu, mistä haluan mainita on levynpyörityshommat. Jos haluat tulla kuuntelemaan hyvää pienlevy-yhtiö-indietä, niin soitan levyjä Tampereella Ravintola 931:ssä lauantaina 30.11. ja Turussa Bar Kukassa perjantaina 20.12.