The Killersiltä uusi biisi Shot At The Night – tuottajana M83

The Killers
The Killers julkaisee ensimmäisen hittikokoelmansa Direct Hits 11. marraskuuta. Se on puhdasverinen joulumarkkinoille suunnattu julkaisu, joka sisältää bändin neljän studioalbumin (Hot Fuss, Sam’s Town, Day & Age, Battle Born) suosituimmat hetket.

Levyllä on kaksi uutta kappaletta, Shot at the Night ja Just Another Girl, joista ensimmäinen julkaistiin juuri. Biisin on tuottanut M83 ja sen videossa nähdään ihastuttava Bella Heathcote.

Las Vegasissa ollaan, lattioita imuroidaan, väsy on, kaupungin valot palavat, sitten tapahtuu jotain, onks toi se Social Networkin tyyppi, nuoret ihastuvat, mekko puetaan ylle, hymyilyä, kaupungin kaduilla hempeillään, karaokea lauletaan, skootterilla päästellään ja kun kerran Vgasissa ollaan, naimisiinkin mennään mutta ei keskenään.

Aamulla hymyillään korkkarit jalassa.

Avainsanat:

Yksi kommentti kirjoitukseen The Killersiltä uusi biisi Shot At The Night – tuottajana M83

  1. June June kommentoi:

    Mun kiinnostus The Killersiin lopahti jostain syystä debyytin jälkeen. En enää innostunut. Ja vaikka pidän M83’sta (ja vaikutuksen kyllä kuulee tässä lopputuloksessa aika selkeästi), en jaksa innostua kyllä tästäkään. Biisissä on mun mielestä ainekset periaatteessa kasassa, ja joltain soundtrackilta se nousisi taatusti iloisesti esiin. Nyt kertsi kuitenkin jää mielestäni vaan läsähtäneeksi.

    Tosin voi olla, että viikon päästä olenkin jo rakastunut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.