Teksti-TV 666 on saatanan kova ja sun pitää kuunnella niiden uus biisi just nyt!

Teksti-tv 666
Minkälaiseen menestykseen tämä meidät vielä johtaakaan?

Oliko se vasta kaksi tai kolme vuotta sitten, kun valitin olemassa olevien kitarabändien latteutta ja koko kitaravetoisen indiepoprockgenren kuolemaa? Ja oliko siitä yksi tai kaksi vuotta, kun pahoittelin indiebändien muuttumista kiiltokuvamaisiksi maneerikoneiksi, joiden ainoa tavoite näytti olevan YleX:n soittikselle pääsy ja maininta keskitasoa isommissa indieblogeissa, tai jopa Pitchforkissa?

No nyt ei jumalauta tarvitse enää valittaa, meillä nimittäin menee todella hyvin. Räyhärokkipuolella on Räjäyttäjät, melodista punkrokkia tarjoilee Teemu Bergman eri kokoonpanoillaan, altsummalla alueella on onnistunut Gim Kordon… JA SEURAAVAKSI TEKSTI-TV 666 VETÄÄ KOKO KOTIMAISELLA KIELELLÄ SOITETTAVAN INDIEROCKPELIN UUSIKSI! Ei radiosoundia, ei hi-tech-kovalevyhierontaa, ei pyrkimystä kultalevymyyntiin. Vaan oma juttu. Samaan aikaan tuttu ja mennyttä kunnioittava, mutta kuitenkin oma ja tuore. Kaikua, melodiaa, krauttia, pomputusta, muminaa, surf-falsettia, hiljalleen avautuvia kertsejä, meteliä. Ja tietysti suomen kieli, se, jolla valtaosa tämän maan kynäilijöistä osaa parhaiten itseään ilmaista.

Teksti-TV 666:n ensimmäinen ep, 1, ilmestyy 1. elokuuta GAEAn kautta. Aikaisemmin levyltä on kuultu loistava Piritorilta taivaaseen, ja tänään netissä julkaistiin toinen biisi Sä et tuu enää takaisin koskaan. (Maaginen hetki kohdasta 2.20 -> ja mä tiedän ja mä tiedän ja sä tiedät ja sä tiedät ja mä tiedän ja mä tiedän et sä et tuu… YYKAAKOONEE!) Kuuntelin eilen ep:n muutkin biisit ja ne ovat aivan yhtä kovia.

This is the shit.

Bändi Facebookissa.

Avainsanat: ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.