Satellite Storiesilta uusi biisi Lights Go Low

Satellite Stories Pine Trails
Toinen biisi Satellite Storiesin marraskuussa ilmestyvältä kakkosalbumilta. Musiikillisesti tutun laadukasta kitaraindietä, melodisesti ja kertsinsä puolesta jopa tenhoavampi kuin kolmisen viikkoa sitten ilmestynyt ensimmäinen single Campfire.

Oululaisyhtye operoi sillä alueella, jolla on hyvin vaikea onnistua. Yrittäjiä on lukuisia, tavanomaisuuksia paljon. On pitkälti fiiliskysyms, tunteeko Satellite Storiesin hienouden luissaan vai ei. Toinen asia on kokonaan se, tunteeko koko genreä kohtaan mitään. Minä kun pidän sekä tanssirytmeistä, kitaroista, melodioista että taidokkaasta ja kaupallisesta soundista, tämä maistuu kerta toisensa jälkeen, varsinkin pieninä annoksina.

Satellite Storiesin toinen studioalbumi Pine Trails ilmestyy maailmanlaajuisesti 1. marraskuuta XYZ Musicin kautta.

6 kommenttia kirjoitukseen Satellite Storiesilta uusi biisi Lights Go Low

 1. Markku kommentoi:

  Inhosin sitä Scandinavian Girlsia, mutta nää kaks seuraavaa sinkkua ovat olleet kyllä todella hyviä! Debyyttikään ei oikeen kolahtanut, mutta kakkosalbumia odotan mielenkiinnolla.

  1. Markku kommentoi:

   Ohhoh, nyt on kyllä ihan timanttinen remix! Ei voi muuta sanoa.

 2. Joonas kommentoi:

  Mäkään en aivan kympillä digannu ekaa levyä, vaikka sielläkin hetkensä oli. Mut nää kaks maistiaista tulevalta on kyllä ollu to-del-la kovia, siis huh!

  1. Joonas kommentoi:

   Siis tämä ja Campfire.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.