Satan’s Fingers on minun uusi kotimainen suosikkini

Satan's Fingers
Miksi tämän yhtyeen nimi on Satan’s Fingers? Ja miksi tämä yhtye on periaatteessa niin kuin niin moni muukin kahden henkilön perustama indieorkesteri, mutta silti jotenkin parempi ja puoleensavetävämpi?

Tamperelainen Satan’s Fingers soittaa huojuvaa mutta supersympaattista popmusiikkia hennolla ja maanläheisellä otteella. Nooran ja Villen duo julkaisi Soundcloudissa musiikkiaan viisi kuukautta sitten väärinpäin soitettuna, jolloin luulin yhtyeen tyylilajia kokeelliseksi meteliääntelyksi tai vastaavaksi. Se oli kuitenkin niin sanottua indiehuumoria.

Kaksikko kutsuu musiikkiaan indiefolkbluesrockiksi, joka pitää määritelmänä kutinsa suht hyvin. Nooran äänessä ja joissakin yhtyeen kappaleissa on bluesahtavia sävyjä, mutta pääpiirteissään Satan’s Fingers pysyttelee nykyään hyvin suosituissa indiepopsoinnutuksissa. Myös Ville laulaa, säveltäjästä ja sanoittajasta en tiedä.

Satan’s Fingersin julkaistujen kappaleiden äänimaailma vaihtelee autotalli-lo-fista makuuhuone-lo-fihin, ja vielä tässä vaiheessa on vaikea sanoa mitään lopullista yhtyeen musiikillisesta linjasta. Ehkä duo on vasta kehitysvaiheessa, ehkä jo siellä missä haluaa, ehkä tulevaisuudessa jossain aivan muualla.

Yhtyeen tuotantoon voi tutustua Soundcloudissa. Elävänä bändin voi nähdä Monsters of Popissa Telakalla torstaina 19.9. kello 20.00.

Satan’s Fingers Facebookissa.

Avainsanat: ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.