KISA! Voita Astrid Swanin uusi Astrid4-vinyyli nimmarilla varustettuna

Astrid4Voi pojat, nyt on herkkua tarjolla. Kaikkinensa aivan 10/10-materiaalia. Luxusta! Astrid Swan -kisa, jonka palkintona on kolme tuoretta Astrid4-vinyyliä, artistin nimikirjoituksella varustettuna.

Lokakuussa ilmestyneen levyn julkaisua juhlitaan virallisesti tänään perjantaina 15.11. Korjaamon Vintillä, minkä jälkeen Swanin voi nähdä huomenna Turun Dynamossa ja ensi viikolla Tampereen Telakalla ja Jyväskylän Vakiopaineessa.

Keikkoja voi lämpimin sydämin suositella. Näin Astrid Swanin Lost in Musicissa 22. lokakuuta, jolloin täyteen ahdettu Telakka sai todistaa pitkästä aikaa livetilanteessa esiintyneen Swanin paluuta. Setti koostui Astrid4:n materiaalista, joka oli sovitettu uuden bändin näköiseksi, kuitenkin vahvasti albumin sovituksia mukaillen. Tarjolla oli vangitsevaa esiintymistä, sympaattisia välispiikkejä ja tietysti hienoa musisointia, lievästä jännityksestä huolimatta.

Vuoden kotimainen levy?
Jos et ole vielä Astrid4-albumiin tutustunut, voin kertoa kyseessä olevan yksi tämän vuoden onnistuneimmista kotimaisista julkaisuista. Kirjoitin Soundin arviossani levystä muun muassa näin:

Astrid4:n rikkonaiseen syntyhistoriaan nähden on hämmästyttävää, kuinka yhtenäiseltä ja vaivattomalta se kuulostaa. Levyllä pääosassa ovat minimalistinen piano, Johannes Salomaan sovittamat torvet, Niko Votkinin sävellyksiä taidokkaasti tukevat rummut ja Swanin pinnassa oleva, persoonallinen ääni. Soundillisesti nyökkäillään 60- ja 70-luvuille, kuitenkin ajattomasti ja retroilua välttäen.

Albumin avaava Nature Calling naittaa luontevasti yhteen sovitukselliset taidepopkoukerot ja kertosäkeen tarttuvan melodian, ja singlenäkin julkaistu Four Months To Kill groovaa keväisen viileästi. Aikaisemmin tänä vuonna demoversiona kuultu Yearning To Hold Still ei ole kadottanut uuden sovituksen myötä tippaakaan maagisuuttaan. Kuusiminuuttinen The Loon nousee albumin keskuskappaleeksi Swanin jättäessä hyvästejä rock’n’roll-unelmalle.”

edit. Kisa on päättynyt. Listasin voittajat kommenttikenttään. Kiitos osallistujille, onnea voittajille!

Miten kisataan?
Niin, mitä sinun pitää tehdä saadaksesi tämä vinyylinen komeus itsellesi? Eipä juuri mitään. Kuvaile kommenttikenttään Astrid Swanin musiikkia kolmella sanalla. Ei kahdella, ei neljällä, ei seitsemällätoista, vaan kolmella. Helppoa kuin mikä.

Kisa jatkuu maanantaihin saakka, jolloin parhaat palkitaan. GO CRAZY!

Astrid Swan keikalla
15.11. Korjaamo Vintti, Helsinki RECORD RELEASE PARTY
16.11. Dynamo, Turku
20.11. Telakka, Tampere
23.11. Vakiopaine, Jyväskylä
12.12. UFOn laulukerho@Sir Eino, Helsinki

 

Avainsanat: