Viiden kappaleen tiistai

Kesäkuun ensimmäinen tiistai on täällä, ja niin sen kappaleetkin. Minua olisi vaikea vakuuttaa, etteikö tässä olisi paras kappalekvintetti tiistaipostauksissa koskaan.

GOSPEL koostuu muissa kokoonpanoissa marinoituneesta multi-instrumentalistista, Chris Willshiresta, ja Beth Anderton-Allenista. Upeasti sykähtelevä pop-kappale Disasters Running Wild kasvaa stadionien kokoluokkaan loppupuoliskolla. Samanhenkistä musaa kuin viimeviikkoinen Ivy & Gold.

Uusiseelantilainen Thomston kuulostaa Anaesthetic -kappaleellaan hieman Jamie Woonilta – sillä erotuksella, että 18-vuotias nuorimies hyödyntää vielä röyhkeämmin nyky-rnb:tä, ja äänikin kantaa komeammin. Downtempoilevaa ja koukuttavaa, erittäin kova biisi.

Muistat varmaan Long Beachiltä kotoisin olevan Avi Buffalon vuodelta 2010, jolloin se julkaisi debyyttinsä SubPopille. Erityisesti What’s In It For keräsi kehuja, jolla se kuulosti The Morning Bendersiltä, Real Estatelta ja tweeltä samanaikaisesti. Neljän vuoden odotuksen jälkeen Avi Buffalo palaa täydellisellä, joskin kovin erilaisella, kappaleella So WhatAt Best Cuckold -kakkosalbumi julkaistaan syyskuussa (9.9.).

Robyn Sherwellin Low -kappale on hyvin verkkaisesti etenevä silaus tunnelmaa. Lontoolaisen singer-songwriterin ulosannissa on merkittävissä määrin pehmeyttä ja viipyilevää karismaa. Hitaasti syttyvä single, mutta vie takuuvarmasti mukanaan.

Azekel jakaa myös uutta. Sokerinen rnb-komeetta on tällä kertaa ottanut tuotantoonsa sirpaleisemman ja rosoisemman otteen. Lopputuloksena onkin jotain soul-soundien ja elektro-taajuuksien veljeilyä. Mainio urbaani raita New Romance saattaa olla kiinnostavinta mitä tältä on kuultu.