Viiden kappaleen tiistai

Tiistaivitosesta iltaa – ajankohtaisia ja hyviä kappaleita tiedoksenne. Aloitamme Frankie Cosmosin Sandilla, jonka 49 sekuntia kotikutoista symppisrokkia loppuvat juuri, kun nautinto on suurimmillaan. Mutta sekin on parempi kuin ei kappaletta ollenkaan. Cosmosta (Cosmosia?) seuraa Honey Moon, jonka kitarasoundi on Real Estaten ja Mac Demarcon faneille makoisa uutukainen.

SOFTSPOTin pehmeä new wave -soundi, synat ja laulaja Sarah Kinlaw’n eteerinen vokaalisuoritus toimii tämän illan biiseistä parhaiten. Brooklyniläisyhtyettä seuraa viime viikkoina lähinnä Ryan Adamsin 1989 -proggiksen kritiikistä musauutisiin päätynyt Father John Misty. Ennemmin kuuntelen tämän uutta biisiä The Memo, joka on siis loistava, kuin miehen muuta jutunheittoa. 

Viimeisenä helsinkiläisyhtye Is This Really Me muistuttaa itsestään. Freedom Riders edeltää joulukuussa julkaistavaa The Iron Door -levyä, joka yhtyeen mukaan on vihdoin valmistunut. Freedom Ridersin sähköurku- ja jopa hienoinen psykedeliasoundi tekee kantaaottavasta kappaleesta lempeämmän. Odotamme kiintoisin korvin lisää.