Viiden kappaleen tiistai

Viime aikojen kiinnostavia, hyviä ja ajankohtaisia kappaleita kuullaan seuraavassa tiistaivitosessa jälleen. Kaikki biisit löytyvät jo Slow Show ’15 -soittiksesta, joka paisuessaankin yrittää poimia hyviä kappaleitä tältä vuodelta. Kunnioitettavat yli 500 kappaletta saattavat olla liikaakin, mutta viimevuotisiin Spotify-soittolistoihin nähden se on maltillinen määrä.

Saltwater Sunilta kuullaan toinen single Making Eyes. Vaikkei ole vailla ansioita sekään, Making Eyes ei valitettavasti vedä vertoja erinomaiselle esikoiselle, Habit on my Mind. Parhaimmillaan siinä soi kuitenkin nykybändeistä Tennis ja Foals pehmeästi yhdessä. Montrealista löytyy todella kiva bändi TOPS, josta olenkin postannut usein. Anything on uusi kappale, joka huokaa kuulijan korvaan samettisen pehmeästi. Ei petä koskaan tämä yhtye.

Eestiläinen Iiris esittelee synaisen pop-serenadin Iridescent Love. Lontoossa asustavalle Iirikselle ura etenee vauhdilla. Parin vuoden takaiselle Eestin parhaalle naisartistille sen suo mieluusti. Flawes on uusi tekijä. Trion Don’t Wait for Me nytkähtelee eteenpäin terävän akustisen kitaroinnin ja popikkaan falsettilaulannan myötä – erittäin hyvällä menestyksellä.

Lopetetaan postaus Conner Youngbloodilla, kun tämä niin ystävällisesti on nimennyt uuden kappaleensa The Birds of Finland. Ansioita tällä biisillä riittää ilman ”Torille!” -mentaliteettiakin. S. Careyn ja Vancouver Sleep Clinicin faneille tämä rauhoittelukipale sopii täydellisesti, luovasti häröilevästä alusta huolimatta.