Viiden kappaleen tiistai

ochapman

Jos tämä viiden kappaleen tiistai olisi dj-setti, sen tunnelma olisi tänään aaltoileva. Varmaankin olisin miettinyt järjestyksen paljon tarkemmin, jos nämä kappaleet todella soittelisin jossain kuppilassa, levylaukustani valittuina. Tiistaisin koottava, ajankohtaisten ja hienojen kappaleiden kokoelma on taas täällä.

Setti alkaa napakasti, kun Paul Davidson, tuo Nashvillen Krtek, operoi MYYRA-aliaksella. All About You on syyssävytteistä indierockia baritonia jäljettelevällä lauluäänellä – se voisi kuulostaa hieman jopa The Walkmenilta, mikä itselleni tarkoittaa kehua. Siitä taasen jatkamme J Fernandezin Read My Mindiin. Se vie meidät matalan profiilin psykedeliaan. Biisi vaihtaa tunnelman totaalisesti, muttei lainkaan huonompaan suuntaan. Sen aikana saa ihan luvalla löysäillä.

Wyldest palaa pitkästä aika postaukseen. Danish Longball on juuri niin unelmainen kuin lontoolaistriolta saattaa odottaa. Racing Glaciersin What I Saw on ehdottomasti postauksen suurin kappale, se alkaa hitaasti mutta purkautuu stadion-luokan rockiksi. Brightonilainen O. Chapman kuulostaa jopa vetelämmältä kuin Mac Demarco, mutta (siksi?) tykkäänkin todella paljon tästä Best Friend -biisistä.