Viiden kappaleen tiistai

Viiden kappaleen tiistaista hyvää iltaa. Perinteet kunniaan, eli ties kuinka mones tiistaitarjonta ajankohtaisia kappaleita täyttää Slow Show’n. Aloitamme blogissa monta kertaa piipahtaneesta Robyn Sherwellista, joka on erehtynyt coveroimaan Fleetwood Macin Landslidea. Stevie Nicksin nikkaroima (heh) kappale on suosikkieni joukossa F-Macin tuotannosta. Sherwellin versio on kuitenkin salamyhkäinen, hillitty, vähäeleinen, ja sellaisenaan sekin toimiva.

Meno ei kiihdy kovinkaan paljon espanjalaiseen Vallésiin mennessä, mutta erittäin tunnelmallinen kappale Sorrowkin on. Ibizalaisyhtye on harvinaista herkkua maantieteellisen sijaintinsa puolesta, joten suhtaudutaan tämän tänään julkaistavaan EP:hen avoimesti.

Seuraavana listauksesta löytyy Shannon Saunders uusine kappaleineen LO-FI. 20-vuotiaan brittiartistin soundissa on paljon tuttua – tuntuu kuin tämän olisi kuullut niin monta kertaa erinäisten brittilaulajattarien teoksissa – mutta jokin LO-FI:ssa kiehtoo enemmänkin. Kulmikasta, modernia poppia.

Ihan vain pan-eurooppalaisen viihtyvyyden vuoksi on mukava pistäytyä myös Ranskassa – Espanjan ja UK:n jälkeen. Ranskalaistuottaja Darius pariutuu soul-mies Wayne Snow’n kanssa Helios-kappaleella, ja lopputulos on mitä viilein ja hekumallisin biisi. Tsekkaa itse, jos et usko.

Silläkin riskillä, että tiistaikattaus tulee olemaan hieman erikoisempi kuin normaalisti, viimeinen ja viides biisi on vancouverilaistuottaja SYREn househtava biisi, jolle Kendra Dias tarjoaa vokaalisuorituksen. On tässä Burnissa vähän deephousea popimmassa soundikaavassa, vähän myös tanssittavaa, ja hieman Four Tet -inspistä, mutta ennen kaikkea pidettävää musaa. Ensi viikolla seuraava setti, kuullaan!