Viiden kappaleen tiistai

Tiistai-iltaisin viisi kappaletta lähipäiviltä valtaa Slow Show’n. Maaliskuun toisen tiistain aloittaa kehuttu HÆLOS. Lontoolaisia ei ole ihan turhaa verrattu Massive Attackiin, mutta pysykää housuissanne silti: soundissa on eronsakin. Matador Records julkaisee albumin oletettavasti vielä keväällä. Aloitetaan postaus siis heti lempparilla.

Shura on onnistunut luomaan itselleen kiinnostavan soundiprofiilin: uusi 2Shy kuulosti heti tutulta estetiikalta, runsaalta mutta pehmeältä popilta. Runsaasti promoamamme Shura saapuu kesällä Suomeen, Sideways-festarille, joten kiitokset buukkauksesta uutukaistapahtumalle!

Tänään ollaan tuttujen pakeilla enemmänkin, sillä myös Gengahr piipahti vuosi sitten blogissa demojensa ansiosta. Brittiakti kuulostaa vähän alt-J:ltä ainakin, mutta väistelee määrittelyä ansiokkaasti. Astronomyy on useamman kappaleen verran tuttu sekin, mutta tämän ainaisen kesän soundiin väsyi helposti. All I Need on onnistuneesti pahimmista lajityypillisistä ylilyönneistä karsittu kappale, lisäksi Denai Moore sopii yhteistyökaveriksi erittäin hyvin.

Lopuksi eestiläistä erinomaisuutta. Tämä on jotenkin kerrassaan upea biisi. Cirkl on Liis Ringin projekti, ja Malmö-niminen kappale julkaistu jo viime vuoden puolella. Huomasin sen itse vasta, kun Fat Cat Records julkaisi samplerin ennakoiden kuratoimaansa showcase-tilaisuutta Tallinn Music Weekilla. Malmö on harmonista huumaa, elektronista eteerisyyttä, täydellinen hetki. Ensi viikoksi tiedossa taas uusi setti!