Viiden kappaleen tiistai

Jokaviikkoisen ajankohtaiskvintetin tarjonta on jälleen huumaavaa. Artistien alkuperämaat hajaantuvat Yhdysvaltojen ja Japanin välille. Ensimmäisenä uusi tulokas Los Angelesista, XYLØ, jonka debyyttikappale America on jo nyt valloittanut lukemattomia korvapareja. Tyylipuhdasta elektropopia tältä duolta.

Jos America tuntuu hieman laahaavalta, Salt Ashesin Raided antaa mahdollisuuden klubitukseen synkän diskon vauhdissa. Veiga Sanchezin projektissa on paljon pidettävää, ja paljon potentiaalia vielä pidemmällekin. Lempiartisteihini lukeutuva The Tallest Man On Earth tiisaili tuossa parisen viikkoa sitten uudella julkaisulla. Dark Bird Is Home -levyltä irroitettu Sagres kuulostaa pehmeältä, folkin suuntaan korkeintaan silmää iskevältä popilta, joka vaatii vankalta fanilta totuttelua, mutta itse olin välittömästi myyty. Rakas ruotsalaisnaapuri osaa.

Boom Said Thunder tarjoaa surinakitaraa postaukseen. Maalailevan Summer Twin -kipaleen kruunaa naislaulajan ääni. Elektro ja folk pop -alun jälkeen tämä tarjoaa tervetullutta irtiottoa pehmoilun jälkeen. Postauksen loppuun on varattava aina jotain erityistä. Tällä kertaa se on tokiolaisen Cuushen paluu. Tie on pehmeää tiluttelua, rauhallista äänimaailmaa ja rentoa itsetutkiskelua.

Hyvä setti taas tällä viikolla, ensi viikolla lisää!