Viiden kappaleen tiistai

Pitäis ryhtyä kappale- ja albumilistojen kimppuunkin jo pikkuhiljaa, sekä kenties koota tiistaiseteistä se rautaisin vitonen koko vuodelle. Mutta. Uuh ja voi helvetti. Aloitetaan tänään postauksen tiukimmalla raidalla. Tässä on vaaran tunnetta ja sielua. Kukas muukaan sellaisen loihtisi tyhjästä kuin Twin Shadow. Mieletön veto tämä Turn Me Up. Huhumylly ei muuten vielä kerro onko kyseessä uuden albumin etiäinen.

Astro Zu ja Pin Tweaks yhdistivät voimansa Ghost Town -kappaleelle. Lopputulemana on todella kova biisi, verkkaisesti biittiä laskeva elektroninen tunnelmointi. Adria on jo vakioksi muodostunut australialaisjäsen näissä tiistaikokoontumisissa. Popahtavasta soundista tulee jossain määrin mieleen Banks.

Listenbee johdattelee meitä yhä syvemmälle listahittien maailmaan. Kieltämättä Save Messä voi olla jotain edm:n ystävillekin. Tuleehan Listenbee samalta Lokal Legend -lafkalta, joka toi Kieszan kaikkien tietoisuuteen. Viimeinen veto onkin illan tyylikkäimpiä. Ranskalainen Velour Modular osuu Struck-kappaleellaan moneen saumaan. Berliiniläinen Phon.O:n tuotanto rumpupassoilee ja sykkii hypnoottisesti. Rautainen raita tämäkin.