Viiden kappaleen tiistai

Jokatiistainen viiden kappaleen tiivistelmä kovasta soundista, ajankohtaisista julkaisuista ja ohikiitävistä hetkistä on jälleen läsnä. Käynnistymme lontoolaisella Robyn Sherwellin Islander-kappaleella, joka sopisi itsenikin peräänkuuluttamiin juoksusoittiksiin. Totisesti, tiistaipostausten Sherwellin poljennossa on lannistumatonta energiaa. Sydneyläisen I Know Leopardin unelmainen indie pop taasen on saanut mun hyvälle tuulelle. Perfect Picture vain toimii.

Australia ei ole ollut aiemmissakaan postauksissa vieras tiistaivalikoimalle, emmekä tee poikkeusta tänäänkään, kun P e a r l s on Melbournesta. Big Shot on psykedeliaa ja 70-lukua, ja postauksen suosikki, kenties. Pariisitar Alma ElsteHeart Melter lupaa alussa enemmän, mutta kääntyy kaavamaisemmaksi poppisteluksi kuin olisi toivonut. Silti se tyrehdyttää indiepopin nälkää.

Lopetamme Novo Amorilla, joka kaikufalsetilla liittyy Bon Iverin perillisiin, esimerkiksi Vancouver Sleep Clinicin seuraksi. Eipä Ali Laceyn projektia silti kelpaa haukkua, eteeriselle folkille löytyy ystäviä, täältäkin. Viikon päästä tavataan uusien kappaleiden kera.