Viiden kappaleen tiistai

Hyvää iltaa!

Tiistai kurvaa loppumetreillään vielä vitosen pariin. Aloitamme Rhyesta tutulla Miloshilla. Duon laulajan soundcloud-tililtä julkaistu balladi on mieletön ja jatkaa tutulla Sade-henkisellä tunnelmoinnilla. Tiedä sitten onko kyseessä myös tuleva Rhye-kappale, mutta tieto lisää tuskaa, ja arpominen on turhaa, joten kuuntele alta miedon rnb:htävä, sielukas taltiointi.

Brittihousella jatketaan. Siente remixaa, mixteippaa ja tanssittaa tasaisesti, ja viimeisin annostelu onkin huomionarvoinen I Remember, jonka tyylitelty synailu tavoittaa verkkaisemmallakin biitillä monta makunystyrää. Ilmainen lataus, vaikka maksaakin FB-tykkäyksen.

Jonkinmoiseksi musiikkikiinnostuksen kohteeksi voisi kenties luonnehtia Rosie Lowea, jonka tämänkertainen kappale poppistelee huomattavasti suoraviivaisemmin kuin viime kohtaamisella. Water Came Down edeltää albumijulkaisua, josta voidaan toistaiseksi kertoa vain, että se on tekeillä ja ilmestyy Paul Epworthin Wolf Tone -lafkalle.

Avioparin muodostama Peaking Lights päätyi miltei postaukseen jo jokin tovi sitten, mutta Everyone and Us takaa sen, minkä aiempi Breakdown jo vihjasi: duon jamittelut ovat omalaatuisia ja tarttuvia, ehdottoman korvamatoisia tapauksia.

The Pains of Being Pure At Heart ehti jotenkin kummassa taas albumijulkaisuun. Days of Abandon sisältääkin aika kivasti ekstraa, kuten tämän Summer of DreamsinUpean keveästi liitelevä unelmainen kesä saa taas pähkäilemään, miten ihmeessä näin hieno kappale voi joltain bändiltä jäädä B-puolten ja/tai ekstrojen joukkoon.