Viiden kappaleen tiistai

Joskus voi olla tyytyväinen niin vähään, vähäisen kuluttajan roolissa. Soneran tarjoamassa HBO-tarjonnassa saatiin vihdoin korjattua S01E09:n tekstitykset kohdalleen, joten voimme jatkaa sarjan katsomista vihdoin! Ensimmäisen kerran asiasta palautetta annettu jo viime vuoden puolella, mutta Sonera ja HBO Nordic pallottelivat vian toimivaltaa toisilleen pitkin kevättä. Ja nyt, vaivaisia kuukausia myöhemmin, se toimii. Hämmentävää.

Jaa, niin, tiistaitarjontaan tämä ei kuulu tietenkään. Alla tiistaivitonen, hieman myöhemmin kuin yleensä – vaikkakin se meinasi jäädä tulematta ollenkaan. Kova setti taas.

Nashvillen trio BASECAMP käväisi viime syksynä palstalla, omana ihmettelynään. Nyt se palaa uudella kappaleella, nimeltä Shudder. Singlen on tarkoitus vahvistaa mielikuvaa triosta modernin rytmikkään popin osaajana, ja siinä kieltämättä se onnistuukin.

Upeasti kimalteleva, kuin aurinko veden väreilyssä, unelmapop -kipale Wanders on lontoolaisduo Wyldestin toinen kappale, ja hemmetin hieno sellainen. Postauksen lempikappale. Ja alkaa Wyldestkin olla kulisseissa kovassa huudossa.

Vancouverilaistuottaja Noble Oakin ’avaruuspop’ ei kuvailevana terminä ole niitä suppeimpia, mutta osuu silti maaliin, ainakin Saturnin kohdalla. Reseptissä on höysteenä mukavan ysäriä, vähän Robert Milesin hengessä.

Cascinen rosterista ei varmaankaan hirveän monta puolalaistrioa löydy, mutta Kamp! lienee sitäkin osaavampi. Tanssittavaa discoa ja/tai housea äänittävän trion Baltimore EP ilmestyy elokuun lopussa (26.8.). Early Days on erinomainen irroitus uudelta eepeeltä.

Kotiseudullaan Etelä-Afrikassa jo melkoisen tunnettu yhtye Beatenberg alkaa löytää suosiotaan Afrikan eteläkärkeä ylempääkin. Rafael on jo menestynyt radiosoitossa kotimaassaan. The Hanging Gardens of Beatenberg -albumi ilmestyy kuluvan kuun puolivälissä. Itse etiäiskappaleessa on jotain kovin pehmeän tuttavallista ja turvallista, sekä Vampire Weekendin rytmikkyyttä pidettävämmässä muotissa.

3 kommenttia kirjoitukseen Viiden kappaleen tiistai

 1. Joonas kommentoi:

  Mistäs sarjasta on kyse?

  Mua ärsyttää, olisin ihan ”shut up and take my money” HBO:lle, jos niiden sovelluksen sais mun Samsungin Smarthubiin, mut ei löydy omalle laitteelle tukea. Olis niin loistava paketti Netflixin tueks.

  1. Juhani Juhani kommentoi:

   Girls.

   Ja niin hieno palvelu kuin HBO muuten onkin, niin on kyllä ollu paljon muitakin ongelmia. Joidenkin sarjojen kohdalla tietyt jaksot ei toimi, jotkut sarjat taas päivittyvät (jopa viikkoa) hitaammin palveluun kuin on ilmoitettu. Mutta eivät nuokaan niin paljon häiritse, kuin se, että reklamoitiin Soneralle, jotka siirsivät vastuun HBO:lle, ja kun reklamoitiin HBO:lle, sieltä siirrettiin vastuu Soneralle, ja tätä sitten jatkui, kunnes liitin sähköpostiin screen cappejä toistensa viesteistä :D Mutta kyllä noissa HBO:n sarjoissa riittää katsomista, HUH! Parhaillaan Deadwood menossa, sekin ihan loistava!

   1. Joonas kommentoi:

    Oolrait. Siitä en olekaan kuullut.

    Sieltä kuitenkin käsittääkseni löytyy kaikki Sopranosit, jotka kattelis mielellään uudestaan. Samoin oon tarkoituksellisesti skipannut ”maailman parhaan” sarjan Game of Thronesin, koska moinen fantasia ei yleensä itseä kiinnosta. Olis siis paljon mitä kannattais katsoa, mutta tietokoneella en ala :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.