Viiden kappaleen tiistai

Tiistaipostaukset toipuvat Ruissista. Tällä kertaa tempo on yksinomaan tanssittavuudessa, kuten biittien laatukin. Palataan kitaramusiikin pariin ihan pian, mutta tänään fiilistellään kesäistä ja elektronista äänimaailmaa.

Cascine julkaisee syyskuussa (9.9.) brooklyniläistrion uuden albumin nimeltä Minus Tide. Äärimmäisen lupaavasti mielikuvitusta ruokkineet maistiaiset saavat jatkoa, kun Orchid Bloom sykähtelee ja säkenöi korvassa. Lemonade on jo pidempään lukeutunut lempiakteihin rnb:tä ja elektroa naittavan soundin saralla.

Elektroa househtavalla alavireellä tuottava duo Fantastic Fantastic kuulostaa Never Enough -kappaleella jossain määrin Holy Ghost!:lta, mutta hoitaa leiviskänsä laiskemmalla kasarisoundilla. Biisi on aivan loistava. Lisää laatua on lupa odottaa.

18-vuotiaalla Felix Jaehnilla on Ain’t Nobodyssa hitin ainekset käsissään. Ensinnäkin, se on Chaka Khanin kappaleen coveri. Toiseksi, vokaalien puikoissa on lontoolainen Jasmine Thompson, joka kuulostaa hieman Ellie Gouldingilta, muttei kujerra yhtä ärsyttävästi. Kolmanneksi, Hampurista kotoisin olevan Jaehnin soundi on kuuman kesäpäivän miellyttävää poppia, ja erittäin onnistunutta, etenkin alkuperäiskappaleen maineikkuuten nähden.

Nottinghamilais-popparin albumi No Romeo ilmestyy syyskuussa sekin, ja se tulee takuulla kehräämään huomiota Gouldingin ja Sian faneilta. Indianan uusimmassa kappaleessa, Heart on Fire, on hienovaraisuutta – siitäkin huolimatta, että sen aura on suoraviivaista hempeyttä. Se on koukuttava, tanssittava, fiilisteltävä ja herkistelevä samanaikaisesti. Saavutuksena, ei huono.

Tigan tuntevat kaikki. Montrealilaistuottajalta löytyy juuri Bugattin kaltaisia tunnareita moneen lähtöön. Omalla Essential Mixillään tökerösti töksähtelevän (epäilemättä) klubihittinsä julkistanut Tiga teki biisin ilmeisesti yhdessä Jori Hulkkosen kanssa. Jotain junttimaisen tarttuvaa nerokkuutta tässä on.

A girl comes up to me and says ’what you driving’ and I say ’Bugatti’.