Viiden kappaleen Flow-lauantai

Koska mä en pääse tän vuoden Flow’hun kuin lauantaiksi, pyhitin normaalisti tiistaivitoselle varatun slotin keskimmäiselle festivaalipäivälle. Näille viidelle keikalle mä YRITÄN päästä. Porukka, jonka mukana kuljen / joka kulkee mun mukana, varmaan aiheuttaa muutaman kiharan matkaan, mutta pyrkimys on varmasti aina hyvä.

Jukka ja Jytämimmit @ Bright Balloon Stage 360° 16:00

Tokkopa ehditään Suvilahteen neljäksi, mutta Räjäyttäjä-Jukka Nousiaisen viimeisin pumppu kiinnostaa. Erinomaisesta soololevystä mukaan on saatu vielä lisää rokkia ja säröä, sekä nostettu tempoa. Vaikka biisit eivät ihan yhtä kovia ole kuin omalla nimellä tehtyinä, niin luotan Jukan ja mimmien rock-paatokseen kuin vuoreen.

Foxygen @ Lapin Kulta Blue Tent 18:00

Foxygenin psykedelis-nostalgiseen rokkitapahtumaan onkin sitten jo ehdittävä. Kalifornialaisyhtye oli ennen lipun ostoa yksi niistä festivaalin kiintotähdistä. How Can You Really on viimevuotiselta …And Star Power -levyltä, jota en harmikseni tunne yhtä hyvin kuin upeaa edeltäjäänsä. Muuten, lukemani mukaan yhtye saattaa riehaantua keikoillaan täysin. Onpahan jotain mitä odottaa, ainakin siis jos se saapuu yhdeksänhenkisenä niin kuin muillekin kiertueen keikoille.

Seksihullut @ Tiivistämö 20:00

Se mitä Jukka ja Jytämimmit ovat saattaneet aiemmin päivällä alkuun, räjähtää täyteen potentiaaliinsa Tiivistämön illassa. Punkkia se on! H2Ö:ssä yhtye on korvakuuleman perusteella vakuuttanut kovasti. Toivotaan, että Seksihelle saapuu hiostamaan ’hulluja.

Years & Years @ Lapin Kulta Blue Tent 21:45

Brittiyhtyeen synaileva pop sopii mun pirtaan mitä mainioimmin rähinä-punkin jälkeen. Years & Years on Flow’n vastaus Ruissin Axwell /\ Ingrossolle ja koko Weekend-festivaalille. En ole kuunnellut Years & Yearsiä kovinkaan paljon, mikä kääntyy tässä vaiheessa melkoiseksi eduksi, kun KingShine ym hitit eivät ole puhkikuluneita.

Future Islands @ Lapin Kulta Blue Tent 00:00

Black Tentissä luukuttava Tiga kiinnostaisi, mutta luulen, että on pakko katsoa tämä kortti jälleen kerran. Vieläkö sen taika kestää? Ruisrockissa 2014 vakuuttanut yhtye vetää miltei yksinomaan täyden kympin keikkoja. Performanssitaiteella aloittanut Future Islands tuo laulaja Samuel Herringin voimalla juurensa esille rautaisten biisien lomassa.