Uutta: Wild Beasts – Wanderlust

Spekulointi voidaan lopettaa. Brittibändi Wild Beasts julkaisee uuden levynsä 24.2. ja paljastikin juuri ensimmäisen singlen. Wanderlust -nimeä kantavan uuden kappaleensa myötä yhtye palaa oltuaan ”talviunessa” vuoden, jona aikana se jätti keikkailun väliin ja purkitti uutukaisen. Haastatteluiden perusteella bändillä jo sormet syhyää päästää tuotoksiaan eetteriin.

Smother on viimeisin albumijulkaisu vuodelta 2011 ja sehän olikin vallan erinomainen levy. Kuuntele / katso Wanderlustin video alta ja jää unelmoimaan kanssani helmikuun lopusta, jolloin lempibändi vihdoin julkaisee uuden levynsä. Upea, ihmeellinen: Wild Beasts

”Don’t confuse me with someone who gives a fuck.”

4 kommenttia kirjoitukseen Uutta: Wild Beasts – Wanderlust

 1. Lauri Lauri kommentoi:

  Mun on vaikea suhtautua ei-herkkään Wild Beastsiin. Smother kun on lähes täydellinen siinä, mitä se tekee, niin nopeatempoisempii matsku ei nyt ihan heti aukene. En siis ihan estoitta voi biisiä kehua. Ajan kanssa sekin toivottavasti muuttuu.

  1. Juhani Juhani kommentoi:

   Ymmärrän pointin, mutta mulla tämä kappale kasvaa koko ajan, varsinkin loppua kohti. Ei tä silti ihan Smotherin huippuhetkien veroinen ole, mutta musta hemmetin hieno biisi.

  1. Juhani Juhani kommentoi:

   JES! Toimii useamman kuuntelun jälkeen aina vain paremmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.