Uutta: The National – Sunshine On My Back

Uskokaa pois, täällä ollaan yhtä yllättyneitä kuin siellä ruudun toisella puolella. The National julkaisi pyytämättä ja yllätyksenä uuden singlen iTunesissa ja Spotifyssa. Sunshine On My Back -nimisen kappaleen julkaisupäivä oli merkattu tälle päivälle. Hyvää kiirastorstaita, siis!

Albumijulkaisusta ei ole ollut mitään puhetta, ei aiemmin eikä nyt, mutta ainahan voi spekuloida. Onhan aiemmasta levystä kuitenkin jo pari vuotta aikaa. Uudesta kappaleesta jos puhutaan, sen voi todeta olevan kuin amalgaami vanhoja biisejä ja jotain uutta: alku tuo mieleen rähjäisemmän About Todayn, esim. Trouble Will Find Men kontekstissa. Kova biisi. Kuuntele alta.

3 kommenttia kirjoitukseen Uutta: The National – Sunshine On My Back

 1. J/SH kommentoi:

  Näin tekivät, ah! Mutta tosiaan tämä biisi taitaapi olla vain kauniskaunis leftover, joka äänitettiiin edellisen levyn aikaan. Saa nähdä päätyykö se siis tulevalle albumille. Joka muuten on mainittu, eli tulossa on jossain vaiheessa. Sitä odotellessa!

  1. Juhani Juhani kommentoi:

   Jep, näin tekivät, tuollaista tietoa en vielä postauksen aikaan löytänyt, eikä sähköpostiviestiä ollut tullut vielä :) En viitsinyt sitten EDITin alaisuudessa muutoksia postaukseen enää tehdä, mutta ainakin olin ilman parempaa tietoa oikeassa tuosta Trouble Will Find Me -soundista.

  2. Juhani Juhani kommentoi:

   Ja levystä on mainintaa ollut tosiaan, olisko viime lokakuun puolella maininneet uuden levyn kaavailun alkaneen, joten hyviä uutisia yhtä kaikki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.