Uutta: MMOTHS – Yago

mmoths by paley fairman

Viikonlopun verran, ja hieman ylikin, kun onnistuu välttelemään postilaatikkoa ja muita syötettään tunkevia suuttimia, jättää positiivisessa mielessä savottaa itselleen alkavalle viikolle. Juuri kun olin painanut ’seuraava’ lukuisia kertoja, kyllästymiseen asti, törmäsin jo muutama päivä sitten julkaistuun MMOTHSin uusimpaan kappaleeseen, Yago.

’Seuraava’ -namiskan uhriksi joutui mm. All We Are -yhtyeen Caribou-coveri, sillä se jäi lopulta melko valjuksi; toisaalta, Pusha-T:n tuoma mauste Tigan Bugattiin ei vakuuttanut, eikä kaikkein heikoimpia kannata mainita oikein ollenkaan. MMOTHS oli kyllä tuttu, mutta muistikuva artistista oli jostain syystä sitä luokkaa, että valmistauduin jo luovuttamaan uusien kappaleiden luotaamisen. Virhehän se olisi tietenkin ollut.

Yago on kuitenkin valloittavan kerroksinen elektroninen kappale, joten jäin siihen paikkaan kuulokkeideni kanssa ja soitin sen uudestaan. Uudestaan ja uudestaan. Yago päätyy myös MMOTHS-nimen takana operoivan Jack Colleranin debyyttialbumille. Irlantilaisen ympärillä paisunut hype-kupla ei ole saanut tuekseen montaa näin onnistunutta kappaletta vielä. Kuuntele Yago alta.