Uutta: Meanwhile – Icarus

Meanwhile23-vuotias Tom Andrews on Meanwhile: nousussa oleva brittiartisti, jonka soinnissa on groovea ja samanhenkistä popin loistokkuutta kuin esim. Mikalla, joskaan ei muodollisesti yhtäläisyyksiä yhtä paljon. Andrews julkaisee The Element Yes EP:n joulukuun alussa (1.12.), jolta uusi Icarus -kappalekin löytyy.

Se onkin hieno pop-kappale, josta löytyy elokuvallista otetta ja tyylitietoisuutta. Yksi artisti, yksi sana, kuitenkin sykkii mielessä mitä enemmän Meanwhilen kappaleita kuuntelee. Jossain vaiheessa sykkiminen yleensä häiritsee niin paljon, että se kääntyy päänsäryksi. Aluksi nimittäin Icarus kuulosti todella mainiolta, mutten enää oikein osaa päättää mitä mieltä siitä olen. Edelleen, sama artisti soi päässä, nimenä ja soundina. Alta löytyy uusin, mutta myös aiempia, kuten Bigger City ja Luvletta. Kuuntele ja tsekkaa ihan alalaidasta, tuliko sulle sama mielleyhtymä kuin mulle.

P.S. Princehän se on, ilmiselvä! Eikö totta? Varsinkin Icarus sekä säkenöivä Luvletta tuovat prinssin mieleen. Jälkimmäisen keskiosassa voi halutessaan kuulla 1999:n soundeja. Näin mä asian näkisin. Tai siis, kuulisin, tietty.