Uutta: Martin Courtney – Airport Bar

martincourtney

Lempiyhtye Real Estaten laulaja-kitaristi Martin Courtney jatkaa uusien kappaleidensa julkaisua – ja minä niiden kuuntelua. Ensimmäisenä kuultu Vestigeshän olisi Real Estatenkin kappaleiden joukossa arvovaltainen jäsen. Itse sijoittaisin sen johonkin Green Aislesin ja April’s Songin seuraan.

Courtney julkaisee omalla nimellään Many Moons -pitkäsoitollisen (30.10., Domino) surffipop-harmonioita, heleästi soivia kitaroita ja arkista alakuloa kuten Atlas-levyllä, viimeksi julkaistulla bändituotoksella. Airport Bar sopii niin sanoitusten kuin soundinsa puolesta Courtneyn mun kynänjäljen teemoihin erittäin hyvin. Jopa siinä määrin, että Real Esten fanit voivat valmistautua tuhlaamaan roponsa Many Moonsiin (jopa harmittavasti nousseista vinyylihinnoista huolimatta).

Tsekkaa alta Airport Bar. Suositeltavaa myös on pistäytyä kuuntelemassa Courtneyn Spotifyyn tehtailema inspissoittis: Many Moons InfluencesVieläkin jos jaksaa kiinnostaa, niin Northern Highways -biisistä on tarjolla myös video, jolla Courtney soittelee kitaraansa juuri sellaisissa suburbia-maisemissa, joista laulujenkin uskon kertovan.