Uutta: La Priest – Oino

lapriest

Oikeestaan mun pitäis tehdä töitä. Just nyt siis. Oikeesti haluaisin olla joko kuuntelemassa lempi-podcastejäni tai lukemassa kirjaa. Tai edes kirjoittaa jommasta kummasta aiheesta. Mulla on nimittäin ollut viikon verran kesken joululahjaksi saatu He eivät tiedä mitä tekevät (Jussi Valtosen Finlandia-palkinnon saanut romaani). Saanen sen luettua päivässä parissa. Olen pitänyt kirjasta toistaiseksi ihan mielettömästi, enkä edes ole kovin ahkera lukija.

Toisaalta viime syksyisen podcast-postauksen jälkeen niissäkin tahti on kiristynyt ja maku valikoitunut tarkemmaksi. This American Life ja The Bugle ovat vieneet täysin työmatkoista harmauden pois ja saaneet jopa odottamaan matkaamista. Podcastien suhteen olisi itselläkin kenties jo aihetta toiseen postaukseen, varsinkin kun HS:kin poimi suosiota kasvattavan formaatin uutiseksi.

Mulla on kuitenkin jo aihe valmiina. Domino buukkasi hiljan Late of The Pier -yhtyeestä tutun Sam Dustin uuden projektin. LA PRIESTin uusi kappale on Oino. Se on upea. Soundimaailmaltaan kiehtova ja miellyttävä. Samalla Oinossa on merkittävä määrä groovea ja klubia ja mukanalaulettavaa. Tsekkaa alta!