Uutta: Klasu – Eksyn vuoksesi / Luulin et kuulit

klasu-satu-kemppainen

Kuten niin monen muunkin asian kanssa, rutiinista putoaminen ei yleensä lupaa hyvää. Päivämäärä viimeisimmän postauksen alapuolella on armoton: 1.8.. Olen mä toisaalta ollut ’poissa’ hyvällä syylläkin, kun syksy on ollut kiireinen.

Täysin en jättäytynyt loopista ulkopuolelle: Spotify-soittolista on edelleen toki päivittynyt, edes toisinaan. Soittiksen kautta musalöytöjä tekevistä onkin kuulunut aika mukavia juttuja, joten sen tilaus kannattanee.

Lasse Toimi lähetti viestin muutama päivä sitten uudesta single-julkaisusta. Olin yrittänyt aiemmin käynnistyä postauksen kanssa, edes jostakin aiheesta, mutta asia ei ottanut edistyäkseen, joten Toimin projektin suhteen olin optimistinen. Jos tätä blogia joskus on seurannut, tietää, että pidän melkoisesti Klasu-aliaksen alaisuudessa tehdyistä biiseistä.

Eksyn vuoksesi / Luulin et kuulit oli jo ensikuulemalla niin laadukas kappaleduo, että postaustauko täytyi rikkoa jo sen vuoksi. Eksyn vuoksesi, etenkin, kuulostaa mun korviini parhaalta Klasu-biisiltä ikinä. Sortunen liioitteluun. Se on samanaikaisesti pehmeä, voimakas ja kaunis kappale.aa Minusta se sopii sekä tämän blogin lukijoiden pirtaan että radiosoittoon – harvinaisuus sikäli.

Tänään julkaistavan singlen B-puolena kuullaan akustinen Luulin et kuulit, jonka näppäilystä tulee jossain määrin mieleen John McGregor, eikä kotimaista viitekehystä voisi parempaa löytääkään. Kuuntele alta tänään julkaistava biisikaksikko!

Klasu ja minä teemme nyt yhdessä paluun, vaikka poissaolomme eivät mittavia olleetkaan. Jos et vielä ole Klasun biiseihin tykästynyt, olen aika varma, että nämä tehoavat.