Uutta: High Highs – Cascades

highhighs

Jack Milas ja Oli Chang Sydneystä, Australiasta, muodostavat High Highsin, miltei joka kotitalouden pehmofolkpop-bändin. Soundi jonka muistat yhtyeen tunnetuimmista kappaleista, kuten Flowers Bloom ja Open Season, on kokenut luonnollisen muodonmuutoksen ja kehityksen uuden albumin tekovaiheessa. Cascades-niminen kakkosalbumi julkaistaan helmikuun alussa (5.2.2016).

Nimikkokappale uudelta levyltä kiinnittää huomion heti toimivalla ja aiempaa esiintyöntyvämmällä kitarasoundilla. Tässä mielessä vokaali- ja sävellysosuuksien suhde on muuttunut laulusuorituksen kustannuksella. Toisaalta biisi on erittäin vetävä – jopa siinä määrin, etten heti osannut yhdistää sitä oikeaan bändiin.

2 kommenttia kirjoitukseen Uutta: High Highs – Cascades

  1. June June kommentoi:

    Toden totta – emmäkään olis tätä osannut kyllä High Highsiin yhdistää. Ehkä vähän geneerinen biisi, mut toisaalta myös kovin sulosointuinen. Eli not bad at all!

    1. Juhani Juhani kommentoi:

      Kun sä kommentoit että ”geneerinen”, niin tuli itsellekin sellainen olo et ”niinpä!”, että ”miksipäs en itse tajunnut”. Mutta nyt, muutama päivä myöhemmin huomaan et tämä on soinut aika tiheään. Harsomaisen pehmeää pop-kangasta tämä ei enää ole tosiaan, mutta jonkin viisastenkiven ovat pojat kenties löytäneet, kun ihan huomaamatta luukutan tätä :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.