Uutta: Barna Howard – Indiana Rose

Tällaisen varhaisvanhan folk-parran kannattaa astella 8raitaan tavan takaa avoimin mielin ottaakseen vastaan se mitä tulee. Omistaja Fredden ja oman musiikkimakuni mieltymykset osuvat country/folk -osastolla yksiin mukavan usein. Tätä auttaa tietysti se että kaupan äänentoistosta raikaa kiinnostavaa musiikkia.

Taannoin kävi juuri niin ja korviini tulvi puhdasveristä folkia. Juuri klassisimpaan folk-musaan mieltyminen liittyy varmaan siihen, että se ikään kuin myy tietynlaista rehellisyyttä: vain laulaja, kitara ja tarina. Totuushan on tietysti aivan muuta, mutta vaikutelma on tärkein. No, kuitenkin, tavanomainen levylaarien plärääminen keskeytyi tuntemattoman biisin arvuutteluun. Epäilin epäuskoisena levykaupan kaiuttimien soittaneen varhaista bootleg-Dylania, tai Jackson C. Frankin kadonneita äänityksiä. Tietenkin epäuskoisuuteen oli aihetta: toimeni keskeyttänyt artisti kun oli Barna Howard  ja äänitys vuodelta 2012. Ostin Howardin s/t-äänityksen siltä seisomalta ja jäin odottelemaan uutta.

Indiana Rose on Howardin uuden levyn single, ja erittäin, ERITTÄIN kova. Mutta tietenkin Howardin suhteen olisi pitänyt kuunnella vankkumatonta asiatuntijaa eli tietenkin OneChord-Vesaa, jonka listauksissa Howardin debyytti päätyi jo vuoden 2012 toiseksi parhaaksi. Kannattaa ehdottomasti hakea Howardin ensilevy pois ennen toukokuun 18. päivää, jolloin uusi albumi Quite A Feelin’ julkaistaan.

Barna Howard – s/t Spotifyssä

Barna Howard FB

Avainsanat: , ,