Sacamano – If You Wanted Me

Kaksi itselleni täysin tuntematonta entiteettiä, Baltra ja DJ Seinfeld, ovat Sacamano ja tuosta alta löydät näiden erinomaisen, tanssittavan, vokaalihouse-kappaleen. Postaukset ovat vältelleet minua, ja minä niitä. Kuitenkin, kun jokin kappale pysäytti muun tekemisen ja sai palaamaan pariinsa useita kertoja putkeen, jopa minä käsitin että tässä on nyt jotain. Tässä If You Wanted Messä siis. Kuuntele, kuuntelethan! ON hyvä biisi.

Palstan pitäminen taisi jäädä miltei kolmeksi kuukaudeksi. Ajatteluketjuhan eteni jotenkin niin, että helmikuun puolessa välissä käväisi mielessä, että ”nyt en ole postannut kuukauteen”, ja maaliskuussa että ”enpä tarttunut näppäimiin lainkaan helmikuussa”. Mitä pidemmäksi sapatti venyy, sen helpompaa on vain jättää postaamatta.

Toki yritin muutaman kerran kuunnella tuoreimmat raidat, mutten löytänyt mitään. Tai sitten en vain etsinyt tarpeeksi kovasti.

Seuraava ajatus oli tehdä ns. paluupostaus: kerrata tuota postausten väliin jäänyttä aikaa isommin ja isommin. Mutta sitten kävi vanhanaikaiset, sillä tuokin idea paisui niin suureksi – ja pitkäksi – kirjoitukseksi, ettei sellaista huvittanut aloittaa.

Epämääräisesti olen sentään ylläpitänyt edelleen Spotify-soittolistaa, mutta uskokaa pois, sekään ei ole ollut vaivatonta. Enpä tiedä vaivaako muiden desktop-Spotifytä tämä ongelma, mutta omani kieltäytyy toimimasta ja vaatii useammat uudelleenkäynnistykset – ja silti kaatuu. Niin toivottomaksi kävi oloni, että tyyppasinpa Tidal-testijakson. Se tuntui kuitenkin liikaa siltä, että olisi pitänyt aloittaa alusta soittolistojen yms suhteen.

No mitä ihmettä olen tehnyt kolme kuukautta, kun en kerran postaukseen asti ole päässyt? En oikein itsekään osaa sanoa. Helposti omat päivät venyvät pitkiksi harrastusten ja töiden myötä, niin kuin tietysti kaikilla. Ehkä olen yrittänyt olla enemmän analogisesti läsnä. Olen myös lukenut paljon, mm. Hyperion-sarjan neljä kirjaa.

Toivottavasti löydän näille postauksille aikaa, joka ei tunnu haaskuulta. Kaikkein varmimmin se onnistuu, kun on pohjalla hyvä kappale. Tässä sellainen ainakin on.